Site icon runnfun.gr

Tripoli Apnea Competition 2019: Θέαμα και μεγάλες επιδόσεις

Tripoli Apnea Competition 2019: Θέαμα και μεγάλες επιδόσεις

Στο δημοτικό κολυμβητήριο Τρίπολης στις 17 Μαρτίου 2019 έγινε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο αγώνας Tripoli Apnea Competition.

O αγώνας είχε 32 συμμετοχές και δυο αθλητές ήταν από Βραζιλία και Γερμανία καθώς ο αγώνας είναι με aida ranking και είναι open.

Από νωρίς το πρωί το κολυμβητήριο της Τρίπολης άρχισε να γεμίζει από αθλητές και στις 10.00 ακριβώς ο αγώνας ξεκίνησε με τη πρώτη προσπάθεια που ήταν και η βουτιά του διοργανωτή Πολίτη Χρήστου

Τα αγωνίσματα έγιναν με την εξής σειρά, DYN δυναμική άπνοια με μονοπέδιλο, STA στατική , DNF δυναμική άπνοια χωρίς πέδιλα, DYN(B-F) δυναμική άπνοια  με διπλά πέδιλα ,από φέτος ξεχώρισαν σε διαφορετικές κατηγορίες το μονοπέδιλο και τα διπλά πέδιλα.

Ο αγώνας συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και προβλήματα και οι αθλητές εξέφρασαν στη διοργάνωση τις θετικές εντυπώσεις τους και την ικανοποίηση τους, για μια ακόμη φορά.

Εντυπωσιακές επιδόσεις είχαμε στη κατηγορία DYN όπου 5 από τις 8 προσπάθειες ήταν πάνω από 150 μέτρα, ξεχώρισαν οι νικητές του αγωνίσματος Γιαγκίνης Γιάννης με  227 μέτρα (χρυσό), Παπαδόπουλος Χρήστος με 200 μέτρα (ασημένιο) Μητρόπουλος Γιώργος με 189 μέτρα (χάλκινο) πολύ μεγάλες επιδόσεις γα την εποχή .

Επίσης μεγάλες επιδόσεις είχαμε στην κατηγορία DYN (B-F) όπου ο Τόνυ Χέλμ βγήκε πρώτος με 166 μέτρα (χρυσό), ο Καρέλος Χρήστος δεύτερος με 151 μέτρα (ασημένιο) και ο Παπαδόπουλος Χρήστος με 118 μέτρα (χάλκινο).

Στο ίδιο αγώνισμα στις γυναίκες εντυπωσιακή εμφάνιση για την Αδαμοπούλου Μερόπη που με 125 μέτρα πήρε το χρυσό μετάλλιο.

Στην απονομή παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης  Παυλής  όπου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την άρτια διοργάνωση του αγώνα και ευχήθηκε στους αθλητές υγεία και καλή επιστροφή σπίτια τους καθώς και καλή αντάμωση την επόμενη χρονιά στον αγώνα της Τρίπολης.

Ο διοργανωτής Χρήστος Πολίτης έστειλε το δικό του μήνυμα: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς του αγώνα ,κ Χάλαρη Τάσο (ιδιοκτήτη ΧTDIVING), Αντώνη Σάμιο και Κέλλυ Μπελεσιώτη (ανεξάρτητοι αντιπρόσωποι της εταιρείας HERBALIFE24), Μαρίνη Σπύρο BlueHunter καθώς και σε όλους τους τοπικούς χορηγούς αφού χωρίς τη πολύτιμη βοήθεια τους ο αγώνας δεν είναι εφικτό να ολοκληρωθεί με τα υψηλά στάνταρ κάθε χρόνο. Επίσης  ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που δούλεψαν για να γίνει ο αγώνας, δύτες ασφαλείας, γραμματεία, κάμερες και φωτογραφία».

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version