Site icon runnfun.gr

Triple League από τον Ιωνά ΑμεΑ στον ΟΑΚΑ στις 10 Δεκεμβρίου

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο σύλλογος Ιωνάς Τμήμα θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ο.Α.Κ.Α συνδιοργανώνουν αγώνα τριάθλου TRIPLE LEAGUE.

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος σε ένα ξεχωριστό αγώνα Τριάθλου που διοργανώνει ο σύλλογος IΩΝΑΣ ΑμεΑ. Ο αγώνας θα διοργανωθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 στο χώρου του κλειστού κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Ιωνάς Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ.

Λίγα λόγια για τον IΩΝΑΣ ΑμεΑ

Ο Σύλλογός μας ιδρύθηκε το 2007 με σκοπό τη θεραπευτική εκγύμναση ανθρώπων με αναπηρίες μέσω της υδροθεραπείας. Τα προγράμματά μας περιλαμβάνουν συμμετοχή από παιδιά έως ηλικιωμένους που αντιμετωπίζουν κινητικές, νευρολογικές και οπτικές παθήσεις. Το αθλητικό τμήμα μας είναι ένα από τα κορυφαία στη χώρα, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στη συγκομιδή βαθμολογίας, με συμμετοχή σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Το όραμά μας όμως δεν περιορίζεται μόνο στη θεραπευτική εκγύμναση και τον αθλητισμό. Οι αθλητές μας συμμετέχουν σε πολλές δράσεις για την ανάδειξη του παραθλητικού κινήματος, με βασικό μας σύνθημα: “ΌΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ”.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα:

https://racefinder.gr/search-races-el/triple-league-triathlon-2/
Facebook: Ιωνάς Ionas 2007
Instagram: ionas2007 & triplleague
e-mail: ionaraces@gmail.com

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version