Site icon runnfun.gr

Triathlon1 Mykonos Multisport: Πλησιάζουν οι μέρες, κάντε την εγγραφή σας

Triathlon1 Mykonos Multisport: Πλησιάζουν οι μέρες, κάντε την εγγραφή σας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και ο Δήμος Μυκόνου συνδιοργανώνουν το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαΐου 2018 Τρίαθλο και αγώνες multisports στη Μύκονο με την επωνυμία Triathlon1 Mykonos – Multisport 2018. Οι αγώνες διεξάγονται υπό την αιγίδα της Μεσογειακής Ομοσπονδιας Τριάθλου και του Υπουργείου Τουρισμού.

Το κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου μπαίνει για πρώτη φορά στο αγωνιστικό πρόγραμμα του τριάθλου και οι διοργανωτές ευελπιστούν πως θα καθιερωθεί στο καλεντάρι κάθε τριαθλητή. Ο αγώνας θα είναι διεθνών προδιαγραφών με βάση τους κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου (ITU) της οποίας είναι αποκλειστικό μέλος στην Ελλάδα η Ε.Ο.ΤΡΙ. με τα διεθνώς πιστοποιημένα στελέχη της.

Οι αγώνες θα είναι ανοιχτοί σε όλους τους αθλητές και αθλούμενους στις κατηγορίες των Age Group, ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, Σκυταλοδρομίας Τριάθλου (Triathlon Relay) και Aquathlon (Κολύμβηση+Τρέξιμο), για τους λιγότερο έμπειρους φίλους των multisports που θέλουν να συμμετέχουν ενεργά.

Αναλυτικά αγωνίσματα-αποστάσεις:

1) Triathlon1 Sprint  (750μ κολύμβησης – 20χλμ ποδηλασίας – 5χλμ τρεξίματος) και Sprint Triathlon Relay

2) Energy Aquathlon (750μ κολύμβησης – 5χλμ τρεξίματος)

3) Super Sprint Triathlon (300μ κολύμβησης- 10χλμ ποδηλασίας- 2,5χλμ τρεξίματος) και Super Sprint Triathlon Relay

4) Tr1athlon swim 1k

5) Tr1athlon swim 3k

Δείτε τις διαδρομές ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version