Site icon runnfun.gr

Τρέξε με το WWF Ελλάς στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Τρέξε με το WWF Ελλάς στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Για πρώτη φορά, το WWF Ελλάς θα δώσει το «παρών» στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, και μας  καλεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, να τρέξουμε μαζί του και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα για την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος! Τις μέρες αυτές,αντιλαμβανόμαστε ίσως περισσότερο από ποτέ, τη σημασία του περιβάλλοντος και την ολοένα και μεγαλύτερη ανάγκη να το θωρακίσουμε.Σε μια εποχή που η αξία της ελληνικής φύσης υποτιμάται, που οι σπάνιας ομορφιάς οικότοποι και τα μοναδικά είδη που φιλοξενεί η χώρα μας απειλούνται με εξαφάνιση, το περιβάλλον μας έχει μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ. Τρέχοντας με την ομάδα του WWF Ελλάς, καταφέρνουμε να δυναμώσουμε τη φωνή της φύσης και να συμβάλουμε ενεργά στην προστασία της!

 Τρέξε για το περιβάλλον

Υποστήριξε τη δράση του WWF Ελλάς, τρέχοντας σε έναν από τους διαθέσιμους αγώνες δρόμου(Μαραθώνιος δρόμος, πρωινός και απογευματινός αγώνας δρόμου 10 χλμ. και 5 χλμ.) και δώσε κι εσύ έναν συμβολικό, αλλά πολύ σημαντικό αγώνα για το περιβάλλον που αν και αποτελεί αναντικατάστατη πηγή ζωής, πολλές φορές θεωρείται δεδομένο, με αποτέλεσμα να μην λαμβάνονται υπόψη οι απειλές που δέχεται.

Εδώ και 27 χρόνια, το WWF Ελλάς δουλεύει για την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση των πιέσεων που θέτουν σε κίνδυνο τη φυσική μας κληρονομιά. Η συμμετοχή σου θα βοηθήσει το WWF Ελλάς να συνεχίσει να υπερασπίζεται τις θάλασσές μας, τις ακτές μας, τα δάση, τους μικρούς υγροτόπους, τις θαλάσσιες χελώνες, τα σπάνια κητώδη, τις Μεσογειακές φώκιες, τους γύπες, μέσα από προγράμματα που έχουν ως στόχο να προωθούν συνεργασίες, να κινητοποιούν φορείς και πολίτες και να δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να δημιουργηθεί ένα μέλλον, όπου άνθρωπος και φύση θα συμβιώνουν αρμονικά.

Γι’ αυτό, μην αγνοείς τις απειλές. Γίνε κι εσύ συνοδοιπόρος στο έργο του WWFκαι τρέξε για ένα περιβάλλον γεμάτο ζωή!

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 19 Αυγούστου, στο https://donate.wwf.gr/marathon/.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version