Site icon runnfun.gr

Τρέχω για καλό σκοπό στο iStorm-Kifisia Run

Τρέχω για καλό σκοπό στο iStorm-Kifisia Run

Ο Γ.Σ.Κηφισιάς σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Νεφροπαθών και με ονομαστικό χορηγό την iStorm, την μοναδική Apple Premium Reseller αλυσίδα καταστημάτων, θα διοργανώσει τον  3ο αγώνα δρόμου «iStorm-Kifisia Run», στις 29 Μαρτίου του 2020, στην Κηφισιά. Θα περιλαμβάνει δρόμο 10.000μ, δρόμο 5.000μ και δρόμο 1.000μ για ΑμεΑ & παιδιά.

Τα καταστήματα της iStorm προσφέρουν στους fans των προϊόντων Apple αλλά και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο της κορυφαίας εταιρείας τεχνολογίας παγκοσμίως, μία εξαιρετική εμπειρία επικοινωνίας, εξυπηρέτησης και αγοράς. Το κατάστημα της στο Golden Hall, είναι χρόνια τώρα ο απόλυτος προορισμός των προϊόντων Apple για τους κατοίκους των Βορείων Προαστίων.

Τα προϊόντα της Apple είναι εύκολα στη χρήση, ανθεκτικά και ιδιαίτερα το Apple Watch είναι ο απόλυτος σύντροφος και ο καλύτερος προπονητής κάθε δρομέα. Το νέο Apple Watch Series 5 θα σε βοηθήσει να ετοιμαστείς για τον επόμενο αγώνα σου, θα φροντίσει την υγεία σου και θα σε βοηθήσει να ανεβάσεις τον πήχη πιο ψηλά.

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version