Site icon runnfun.gr

Το “Ios Adventure” έρχεται το 2019 καλύτερο από ποτέ

Ios Adventure 2019 - Αποτελέσματα

Το τετραήμερο 27-30 Ιουνίου 2019, θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Ίου το αθλητικό event “Ios Adventure”, υπό την αιγίδα του Δήμου Ιητών και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (ΕΟΜοΠ).

To event περιλαμβάνει αγώνες ορεινού τρεξίματος 14km & 24km, (Ios Trail Race 14km, & Ios Trail Race 24km) αγώνες κολύμβησης 1,5km & 3km, (Ios Swim 1,5km & Ios Swim 3km) αγώνες διάθλου (Ios Challenge Regular & Ios Challenge Extreme), αγώνες Laser Run για μικρούς και μεγάλους και αγώνες για παιδιά.

Εγγραφές

Οι εγγραφές θα ανοίξουν στις 4 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιούνται μέχρι την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00. Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας, αθλητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στον αγώνα, μπορούν να εγγραφούν στη γραμματεία του αγώνα, την Παρασκευή 28 Ιουνίου και μέχρι ώρα 20:00, στο χώρο διεξαγωγής του Pasta Party, αφού καταβάλουν το αντίστοιχο ποσό και να λάβουν το αντίστοιχο πακέτο αθλητή και μετάλλιο με τον τερματισμό τους (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).

Για τον αγώνα Kids Run, εγγραφές θα πραγματοποιούνται έως και την Κυριακή 30 Ιουνίου και μέχρι ώρα 08:00, στο χώρο διεξαγωγής του event στο Μυλοπότα.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version