Site icon runnfun.gr

To Ios Adventure, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

To Ios Adventure, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι το αθλητικό event Ios Adventure, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε).

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι η διοικούσα Ολυμπιακή Επιτροπή της Ελλάδας και  μία από τις παλαιότερες Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές του κόσμου. Ιδρύθηκε το 1894 και αναγνωρίστηκε το 1895. Αρμοδιότητες της Ε.Ο.Ε. είναι η εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή,  (Δ.Ο.Ε.) η επιλογή των αθλητών και η εποπτεία της ελληνικής συμμετοχής στους Θερινούς και Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, στα προολυμπιακά τουρνουά, στους Μεσογειακούς Αγώνες, στην Ολυμπιάδα Νέων καθώς και σε οποιαδήποτε διοργάνωση αρμοδιότητας της Δ.Ο.Ε. Αποτελεί τον φορέα προώθησης και προστασίας της ολυμπιακής Ιδέας και του φίλαθλου πνεύματος στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Πολιτεία.

Επιπροσθέτως στα πλαίσια της Ολυμπιακής Ημέρας (23 Ιουνίου), ο παιδικός αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου, θα τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, η οποία υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα Ολυμπιακής Παιδείας, δίνοντας έμφαση στα παιδιά και τους νέους της Ελλάδος.

Οι αθλητές λοιπόν του παιδικού αγώνα και οι εθελοντές του event, θα λάβουν τιμητικά  διπλώματα της Ολυμπιακής Ημέρας, τα οποία είναι υπογεγραμμένα από τους Προέδρους κκ. Tomas BACH, ΔΟΕ &  Σπύρο ΚΑΠΡΑΛΟ, ΕΟΕ.

Διαβάστε την προκήρυξη εδώ

Κάντε την εγγραφή σας εδώ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version