Site icon runnfun.gr

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ στην κορυφαία τριαθλητική συνάντηση του καλοκαιριού

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ στην κορυφαία τριαθλητική συνάντηση του καλοκαιριού

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ συμμετείχε για μια ακόμα χρονιά στο κορυφαίο τριαθλητικό event, το Trimore Syros Triathlon, που έγινε για 3η συνεχόμενη χρονιά, στο πανέμορφο νησί της Σύρου. Από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου 2018 τέσσερις ημέρες γεμάτες δράση για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα αθλητών, προσέφεραν την μέγιστη εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες, τους συνοδούς, τους θεατές.

Από την πρώτη μέρα και καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ βρέθηκε κοντά σε κάθε σημείο του νησιού, για να δροσίσει όλους τους συμμετέχοντες, τονίζοντας τη σημασία του νερού για την ενυδάτωση τους στον ήλιο και τη ζέστη.

Μάλιστα φέτος ακόμα πιο δυναμική την παρουσία του στο 3rd Trimore Syros Triathlon, παρέχοντας κατ’ αποκλειστικότητα σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στους Κολυμβητικούς Αγώνες Παράπλου Ανοικτής Θαλλάσης, τον χαρακτηριστικό πορτοκαλί πλωτήρα, απαραίτητο για την ασφάλεια τους.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ είναι θερμός υποστηρικτής του Trimore Syros Triathlon και άλλων αθλητικών διοργανώσεων που προάγουν τον αθλητισμό προβάλλοντας παράλληλα τη μοναδικότητα της χώρας μας.

Ο Γιάννης Δημητρόπουλος, Διευθυντης Υποκαταστηματος Αθηνας, κατά τη διάρκεια των απονομών βράβευσε διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες επισημαίνοντας:

«Και φέτος απολαύσαμε μοναδικές εμπειρίες σε αυτό το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, τη Σύρο. Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ στηρίζει έμπρακτα δράσεις που συνδυάζουν την ενίσχυση του τοπικού τουρισμού στην Ελλάδα μας μέσα από τον αθλητισμό και την ευγενή άμυλα”.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version