Site icon runnfun.gr

Το Δεκάρι του Πάρκου μας προσκαλεί σε μια γιορτή αθλητισμού και αλληλεγγύης

Το Δεκάρι του Πάρκου μας προσκαλεί σε μια γιορτή αθλητισμού και αλληλεγγύης

Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου, στις 4 Απριλίου 2020, πραγματοποιούν για πέμπτη συνεχή χρονιά τον ιδιαίτερα επιτυχημένο Φιλανθρωπικό Δρομικό Αγώνα, «το Δεκάρι του Πάρκου».

Οι δύο αγώνες των 5 χλμ. και 10 χλμ. θα διεξαχθούν στο υπέροχο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», που βρίσκεται στα όρια των Δήμων Ιλίου, Αγ. Αναργύρων και Καματερού, με τη συμβολή ομάδων, συλλόγων και σημαντικών φορέων της Δυτικής Αττικής.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει, επίσης, τις εξής διαδρομές:

• ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ

• ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 2×5.000μ

• ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «FUN RUN» 1.300μ

​Στον φετινό αγώνα οι διοργανωτές ενισχύουν τον οργανισμό +πλευση (Σύμπλευση), με σκοπό την υποστήριξη και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων των ελληνικών ακριτικών νήσων, ενώ μέσα από τη δράση αυτή αναδεικνύουν την ανάγκη προστασίας του Πάρκου.

Περιμένοντας την υποστήριξη όλων των φορέων του αθλητισμού, των συλλόγων ανώμαλου δρόμου, μαραθωνοδρόμων και όλων εσάς που αγαπάτε τους δρόμους αντοχής και το τρέξιμο στη φύση, οι διοργανωτές σας καλούν να συμμετάσχετε στον αγώνα που θα αποτελέσει γιορτή ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Η +πλευση (σύμπλευση) είναι μια Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με σκοπό την υποστήριξη και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων των Ελληνικών ακριτικών νήσων. Αμιγώς εθελοντικού χαρακτήρα, η σύμπλευση οργανώνει δράσεις καθ’ όλη την διάρκεια του έτους με στόχο την μέγιστη δυνατή προσφορά προς τα ακριτικά νησιά. Σκοπός μας η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ακριτών μέσω, πρωταρχικά, της παροχής δωρεάν ιατρικών εξετάσεων και της δημιουργίας έργων υποδομής στις τοπικές κοινωνίες. Κύρια δράση της +πλεύσης – και επιστέγασμα των προσπαθειώνν όλου του έτους – αποτελεί ο ετήσιος διάπλους της ο οποίος πραγματοποιείται με τα φουσκωτά σκάφη των μελών της.

Πληροφορίες και εγγραφές: www.todekaritouparkou.gr
και όλα τα νέα στη σελίδα τους στο facebook: www.facebook.com/todekaritouparkou

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version