Site icon runnfun.gr

Το B2Run Aθens, το μεγαλύτερο Corporate Running Party, έρχεται στο ΟΑΚΑ στις 02 Ioυνίου

Με μεγάλη χαρά κι ενθουσιασμό, η EY ZHN Greece ανακοινώνει τη διεξαγωγή του μεγαλύτερου Corporate Running Party της χρονιάς, B2Run Aθens, που θα διεξαχθεί στο εντυπωσιακό Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών Σπύρος Λούης (ΟΑΚΑ) στις 2 Ιουνίου 2022!

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό αγώνα δρόμου σχεδιασμένο αποκλειστικά για εταιρίες! Ξεκινώντας το 2008 στη Γερμανία κι έχοντας εξαπλωθεί ταχύτατα σε περισσότερες από 45 διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης, μετρά πλέον πάνω από 230.000 συμμετέχοντες. Στην Ελλάδα, η ΕΥ ΖΗΝ Greece για ακόμη μια φορά σχεδιάζει το πιο διασκεδαστικό Corporate Running Party με μία εμβληματική εκκίνηση στις 19:00 την Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022, μέσα από το Ολυμπιακό Στάδιο! Η διαδρομή των 5km συνεχίζει μέσα από τα σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα, όπως το Αδριάνειο Υδραγωγείο, ενώ καταλήγει σε μια βραδιά διασκέδασης με ζωντανή μουσική, φαγητό, ομαδικά δρώμενα, βραβεύσεις και πάνω από όλα…πολύ κέφι!

Μια γιορτή ευεξίας για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο! Μια ευκαιρία για κάθε εταιρία να καλλιεργήσει δεσμούς μεταξύ των υπαλλήλων και των τμημάτων της μέσα από τη δημιουργία της δικής της ομάδας, να αναπτύξει το δίκτυό της και να συναντηθεί με επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της ελληνικής αγοράς. Στόχος δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή, η ομαδικότητα, η αλληλοϋποστήριξη και ο αλληλοσεβασμός, αξίες με ιδιαίτερη βαρύτητα στο σύγχρονο και απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον.

Aπό τον ασκούμενο μέχρι το Διευθύνοντα Σύμβουλο, στο B2Run Aθens είναι όλοι ευπρόσδεκτοι! Ποια θα είναι η πιο «wellness» εταιρία με την πολυπληθέστερη ομάδα; Ποια θα έχει τους ταχύτερους συμμετέχοντες; Ποια θα είναι η πιο δημιουργική έχοντας τα πιο ευφάνταστα μπλουζάκια;

Περιμένουμε όλους τους συμμετέχοντες στο ΟΑΚΑ στις 2.6.2022 να διασκεδάσουμε μαζί και να αποδείξουμε ότι η εργασία μπορεί να γίνει ΠΑΡΤΥ!

Οι εγγραφές ανοίγουν σήμερα! Για δηλώσεις ομάδων και περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο info@b2run.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μαθαίνουν άμεσα νέα στα κανάλια επικοινωνίας της διοργάνωσης:

Website:

https://ezgreece.gr/index.php/sport-events/b2run-greece

Facebook:

https://www.facebook.com/EY.ZHN.Greece

https://www.facebook.com/B2RunGreece

Instagram:

https://www.instagram.com/ezgreece/

https://www.instagram.com/b2run.gr/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version