Site icon runnfun.gr

Το αθλητικό τριήμερο στη Σίφνο τα είχε όλα….

Στη διοργάνωση του Atromitos Race Sifnos 2021 ο χρόνος απέκτησε άλλη διάσταση αφού μέσα σε τρεις μέρες οι συμμετέχοντες ένιωσαν ότι βίωσαν εμπειρίες εβδομάδων.

Ένα γεμάτο πρόγραμμα ξεκίνησε την Παρασκευή 2 Ιουλίου με την ανάβαση στον Προφήτη Ηλία, πολύ ελκυστικός βραδινός αγώνας vertical 3100 μέτρα που ήταν η αφορμή για να βρεθούν πάνω από 40 δρομείς σε ένα μοναστηριακό τραπέζι όπου οι συντηρητές του μοναστηριού του Προφήτη Ηλία πρόσφεραν ένα εξαιρετικό γεύμα.

Με αυτήν την εκκίνηση τα υπόλοιπα έτρεχαν εύκολα.

Το Σάββατο 3 Ιουλίου, δεύτερη μέρα της διοργάνωσης, έγιναν οι κολυμβητικοί αγώνες. Από τα 5000μ., ένας αγώνας αφιερωμένος στον Σιφνιό κολυμβητή Στράτο Βασάλο και τα 3000μ, στα 2000μ και τα 1200μ.

Σημειώθηκαν εξαιρετικές επιδόσεις από διακεκριμένους κολυμβητές ανοιχτής θάλασσας, αρκετούς υψηλού επιπέδου τριαθλητές και πολύ κόσμο που έχει «μπει» τα τελευταία χρόνια στις αθλητικές δραστηριότητες.

Ακολούθησε ένα 5άρι δρομικό που πολλοί το συνδύασαν με κολύμπι για να τσεκάρουν τη φυσική τους κατάσταση. Μία ωραία ξενάγηση γύρω από τον Πλατύ Γυαλό.

Οι αγώνες Beach Volley, το Kids Aquathlon και η Yoga γέμισαν το πρόγραμμα μέχρι το απόγευμα, όπου και έγιναν οι απονομές των κολυμβητικών αγώνων της ημέρας.

Ο βραδινός αγώνας κολύμβησης ήταν το επιστέγασμα της χαράς της συμμετοχής που είναι ο στόχος του Αλέξανδρου Αργύρη, ο οποίος εμπνεύστηκε και υλοποιεί τη διοργάνωση. Φέτος εμπιστεύτηκε μία μεγαλύτερη ομάδα ένθερμων συνεργατών και τα πήγαν περίφημα!

Την καλλιτεχνική εκδήλωση που ακολούθησε με τις όμορφες ερμηνείες του Τσουκιά Στέλιου στο μικρόφωνο και την υποστήριξη της G Sounds & Lights, συνόδευσε γεύμα που προσέφερε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Πλατύ Γιαλού, παγωμένες μπύρες Mythos ICE και η βραδιά τελείωσε οριακά στις 12 γιατί το πρωί ήταν κοντά….

Η εκκίνηση που δόθηκε στις 7.30 για τα 12500M Trail ανέδειξε νικητή που τερμάτισε σε 63 λεπτά περίπου. Ήταν μία απαιτητική και τεχνική διαδρομή που πάτησε πάνω στα μονοπάτια της Σίφνου, την ευθύνη της οποίας είχε, όπως και σε όλα τα δρομικά, ο Χρήστος Μαυρίκιος και αξιοποίησε σε όλο το κομμάτι το ορεινό με φοβερή θέα σε λιμανάκια, στα απέναντι νησιά και σε μία θάλασσα σαγηνευτική.

Με τις απονομές των δρομικών ολοκληρώθηκε το μεσημέρι το τριήμερο και οι περισσότεροι αναζητούσαν την επόμενη διοργάνωση.

Σημαντική ήταν η παρουσία του συνδιοργανωτή – Δήμου Σίφνου, των εθελοντών, των υποστηρικτών και των χορηγών του αγώνα.

Αναλυτικά οι χορηγοί των αγώνων:

BioRacer Hellas, G Sounds & Lights, Mythos ICE

Υποστηρικτές

Aegean Speed Lines, Bantouvani, Bloomarine Watersports & Cruises, Blue Island Yoga, Cryosauna Therapy, Miles Away, Palirria, Plastic Pollution Prevention, Shimming Shop, Εξωραϊστικός Σύλλογος Πλατύ Γιαλού, Μοναστήρι Προφύτη Ηλία, Παγοποιεία Σίφνου, Εστιατόριο το Στέκι, Λυσιτέλεια εκτυπώσεις

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version