Site icon runnfun.gr

Το 5ο SKYROS RUN έρχεται στις 17 Ιουνίου 2023

Η ομάδα του SKYROS RUN με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης του 2023 το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023.

Ο αγώνας που καθιερώθηκε στην συνείδηση του δρομικού κινήματος εδώ και πέντε χρόνια, επιστρέφει δυναμικά και αναμένεται να προσελκύσει ξανά σπουδαίους αθλητές από την Ελλάδα και φυσικά, όπως κάθε χρόνο, αθλητές από το εξωτερικό.

Στόχος της διοργάνωσης είναι για μια ακόμη φορά οι συμμετέχοντες να απολαύσουν τις διαδρομές, την φιλοξενία και την απαράμιλλη φυσική ομορφιά και τις παραδόσεις της Σκύρου.

Και την φετινή χρονιά δεν θα λείψει το γιορτινό και παρείστικο κλίμα γεμίζοντας ένα τριήμερο με πλήθος παράλληλων πολιτιστικών και fitness εκδηλώσεων.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει και οι δρομείς μπορούν από τώρα να επισκεφτούν την ιστοσελίδα και να δηλώσουν συμμετοχή στο www.skyrosrun.com

Η ομάδα του SKYROS RUN θέλει επί τη ευκαιρία να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμο Σκύρου και τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο του ΠΕΑΠ Δήμου Σκύρου Γιώργο Λάμπρο για την συνεχή και αδιάλειπτη στήριξη, κρατώντας το δρομικό κλίμα ενεργό στο νησί της Σκύρου.

Σας περιμένουμε όλους να τρέξουμε μαζί.

Email:skyrosrun@gmail.com

Facebook:www.facebook.com/skyrosrun

Instagram:www.instagram.com/skyrosrun

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version