Site icon runnfun.gr

Themistocles trail 13: Ένας νέος αγώνας στο Όρος Αιγάλεω στις 20 Ιουνίου

Η ομάδα δρομέων Rockrunnes  σε συνεργασία με το τμήμα στίβου του Πειραϊκού συνδέσμου και την εταιρία Rock&Run θα διοργανώσουν τον ορεινό αγώνα  δρόμου Themistocles trail 13  στο Όρος Αιγάλεω στις 20 Ιουνίου του 2021.Η οργανωτική επιτροπή αποτελείται από καθηγητές φυσικής αγωγής, δρομείς, προπονητές και Ιατρούς. Ο αγώνας είναι αγώνας κατηγορίας trail με μήκος 13 χιλιόμετρα και θετική υψομετρική διαφορά 750 μέτρα.

Ο αγώνας εκτείνεται στο όρος Αιγάλεω και θα έχει εκκίνηση και τερματισμό κοντά στην εκκλησία Προφήτης Ηλίας στην τοποθεσία κεραίες στο όρος Αιγάλεω. Ο αγωνιστικός χώρος αποτελείται από 90% μονοπάτι και 10% δασικό χωμάτινο δρόμο. Λόγο του ότι ο αγώνας κινείται στο μεγαλύτερο  μέρος του σε μονοπάτια, το μέγιστο πλήθος των δρομέων μπορεί να είναι 160 άτομα.

Ο μέγιστος χρόνος ολοκλήρωσης του αγώνα μπορεί να είναι 3 ώρες από την εκκίνηση που θα δοθεί στις 9 το πρωί. Στον αγώνα θα υπάρχουν Σημεία έλεγχου και σταθμός ανεφοδιασμού νερού και πρώτων βοηθειών στα 5.8χλμ.Στον αγώνα θα υπάρχουν Ιατρός, ασθενοφόρο καθώς και εθελοντές διασώστες στα σημεία έλεγχου της διαδρομής.

Οι χορηγοί, οι τεχνικές οδηγίες, ο τρόπος εγγραφής, το κόστος συμμετοχής, θα ανακοινωθούν  λαμβάνοντας υπόψη και τις τελευταίες οδηγίες για τον covid19.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version