Site icon runnfun.gr

Θέλει να μπει στο βιβλίο Guinness… κολυμπώντας ο Σπύρος Χρυσικόπουλος!

Στα πλαίσια της εκδήλωσης με την επωνυμία “Guinness World Record furthest distance swimming in one week in a 50m pool”, ο αθλητής μεγάλων αποστάσεων Σπύρος Χρυσικόπουλος θα προσπαθήσει να καταρρίψει το ρεκόρ απόστασης.

Η όλη του προσπάθεια θα αρχίσει την Κυριακή 9 Μαΐου και ώρα 12.00 στην Κολυμβητική δεξαμενή Ρ1 και θα πρέπει να ολοκληρωθεί την ίδια ώρα 12.00 μέχρι την Κυριακή 16 Μαίου 2021.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι το ΟΑΚΑ το οποίο διαθέτει φυσικά την πισίνα και ότι άλλο χρειάζεται ο Έλληνας αθλητής υπεραποστάσεων.

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος έχει επιχειρήσει τον κολυμβητικό διάπλου ΡόδοςΚαστελλόριζο, συνηθίζει να τερματίζει πρώτος στους αγώνες υπεραποστάσεων κολύμβησης που συμμετέχει, ενώ κατέχει το πανελλήνιο ρεκόρ συνεχόμενης κολύμβησης σε πισίνα, διανύοντας 88,2 χιλιόμετρα σε 24 ώρες το 2018.

Αλλά και έξω απ΄το νερό δεν δείχνει να πτοείται. Τον Φεβρουάριο του 2019, συντροφιά με την Ινώ Στεφανή, έτρεξαν 150 χιλιόμετρα σε 40 ώρες στο Ροβανιέμι σε θερμοκρασίες που εμείς συναντάμε μόνο στην κατάψυξή μας.

Ενώ τον Ιούλιο του 2020 σκαρφάλωσε στον Όλυμπο και επέστρεψε στην Αθήνα με το ποδήλατό του.

Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα κατορθώματα του Σπύρου Χρυσικόπουλου που έχει αποφασίσει να ζει πέρα από τα όρια.

Το βιβλίο Guinness τον περιμένει…

Δείτε το βίντεο με τον ίδιο να ανακοινώνει το εγχείρημά του:

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version