Site icon runnfun.gr

Syros City Trail: Ρεκόρ συμμετοχών και εξαιρετικές επιδόσεις

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης και οι Δρομείς Σύρου συνδιοργάνωσαν, με απόλυτη επιτυχία, το Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου 2017, για 3η συνεχόμενη φορά, τον αγώνα πόλης με την επωνυμία Syros City Trail.

Το Syros City Trail είναι ένας από τους έξι αγώνες του Cyclades Trail Cup που δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες αθλητές να θαυμάσουν τις ομορφιές των κυκλαδίτικων νησιών, της Νάξου, της Αμοργού, της Σύρου, της Άνδρου, της Δονούσας και της Τήνου.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 200 μικροί και μεγάλοι αθλητές. Οι συμμετοχές αυξήθηκαν από πέρυσι κατά 50% ξεπερνώντας τον μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων που είχαν θέσει οι διοργανωτές. Περισσότεροι του 80% των αθλητών ήρθαν στη Σύρο αποκλειστικά για να συμμετάσχουν στην διοργάνωση, ήρθαν από όλες τις γωνίες της Ελλάδας και αρκετοί από το εξωτερικό.

Οι λόφοι του Βροντάδου, της Άνω Σύρου, τα Καμίνια και άλλες γειτονιές της Ερμούπολης ζωντάνευσαν από τους διερχόμενους δρομείς. Οι κάτοικοί τους είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πολλούς γνωστούς και καταξιωμένους αθλητές. Όσοι συμμετείχαν στον αγώνα ξεναγήθηκαν σε πολιτιστικούς χώρους της Ερμούπολης και γνώρισαν την Απάνω Μεριά με οδηγό τον Σύλλογο Πεζοπόρων Σύρου.

Στον αγωνιστικό τομέα σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις, μεγάλος νικητής στον αγώνα των 10 χλμ (περίπου 5.000 σκαλάκια) αναδείχθηκε ο ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, αθλητής του συλλόγου TECNICA, από την Πάτρα, με χρόνο 47:22, ενώ στις γυναίκες νικήτρια ήταν η ΜΑΛΑΙ ΜΑΡΙΑ από την Αθήνα, του συλλόγου ODLO – LA SPORTIVA με χρόνο 56:44. Στα 3χλμ νικητής ήταν ο αθλητής ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, από την Αθήνα, του συλλόγου ΑDIDAS RUNNERS ATHENS/MYPROTEIN με χρόνο 14:51 ενώ στις γυναίκες η ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΟΥΛΙΑ, από την Κηφισιά, με χρόνο 16:33.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην διεύθυνση www.syroscitytrail.gr

Η οργανωτική επιτροπή συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια τους και θα ήθελε να ευχαριστήσει τους εθελοντές και όλους τους χορηγούς που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον μεγάλο χορηγό, την εταιρεία Chronosystems – Timing & Sport Service για την οικονομικής της υποστήριξη. Σημαντική βοήθεια στην ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων πρόσφερε το τμήμα Τροχαίας του Α.Τ. Ερμούπολης και o σύλλογος χρωματοσφαίρισης Paintball. Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Σύρου με πολλές όμορφες φωτογραφίες κατέγραψε στιγμιότυπα της διοργάνωσης. Ο κος Αντώνης Σολάρης, για λογαριασμό του SportCyclades24.gr, αποθανάτισε ιδιαίτερες στιγμές των αγώνων παρουσιάζοντας σε όλη την Ελλάδα, μέσω των αθλητικών ιστοσελίδων, τις ομορφιές της Σύρου.

Ευχαριστούμε ολόψυχα για την ανιδιοτελή προσφορά τους τις νοσηλεύτριες Θεοδώρα Καζηλιέρη και Αθηνά Κρουστάλη καθώς και τον καρδιολόγο Δημήτρη Τσανακτσή των οποίων η παρουσία ήταν απαραίτητη.

Η συνεργασία μας με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Σύρου Ερμούπολης, για άλλη μια φορά ήταν υποδειγματική. Αποδείξαμε, για άλλη μια φορά, ότι μέσα από την συλλογικότητα και τη συνεργασία μπορούμε να διοργανώσουμε σημαντικά αθλητικά δρώμενα για τον τόπο μας.

Αναμένουμε τις επισημάνσεις και τις παρατηρήσεις σας ώστε η επόμενη διοργάνωση Syros City Trail 2018 να είναι ακόμη καλύτερη.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού στον τόπο μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, την 1η Σεπτεμβρίου 2018.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version