Site icon runnfun.gr

Συνεργασία Syros City Trail και Blue Star Ferries

Συνεργασία Syros City Trail και Blue Star Ferries

Έκπτωση 30% παρέχει η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries στους συμμετέχοντες του αγώνα Syros City Trail που θα διεξαχθεί 1-2 Σεπτεμβρίου. Η έκπτωση αφορά και τους συνοδούς και τα οχήματα.

Η ανακοίνωσης της Οργανωτικής Επιτροπής

«Σας ενημερώνουμε ότι και φέτος η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries παρέχει έκπτωση 30% στους συμμετέχοντες, στους συνοδούς καθώς στα οχήματά τους (ΙΧ, αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες).

Για να επωφεληθείτε της έκπτωσης θα πρέπει να μας αποστείλετε, έγκαιρα, email στο info@syroscitytrail.gr, προκειμένου να σας συμπεριλάβουμε στην λίστα δικαιούχων έκπτωσης. Στο email να αναγράφετε το ονοματεπώνυμό σας καθώς και την ημερομηνία αναχώρησης από τον τόπο διαμονής σας προς την Σύρο και αντιστρόφως (από 30/8 έως 3/9).

Θα χορηγηθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων με έκπτωση. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε τις απογευματινές ώρες μόνο με τους διοργανωτές : κος Ισίδωρο Παλαμάρη , τηλ. 6936691747 ή στείλτε email : info@syroscitytrail.gr.

Διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων

Μετά την αποστολή του email στους διοργανωτές, στο info@syroscitytrail.gr, και την επιβεβαίωση από τους διοργανωτές, η λίστα των δικαιούχων έκπτωσης αποστέλλεται στο κεντρικό πρακτορείο της bluestar στην Σύρο, GAVIOTIS TRAVEL . Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το πρακτορείο, αφού λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης από τους διοργανωτές, προκειμένου να εκδώσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Gaviotis Travel

Ακτή Παπάγου 24, Ερμούπολη

τηλ. 2281086644 / 2281086611

email : info@gaviotis.gr »

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version