Site icon runnfun.gr

SwimRun Hydra 2022: Αλλάζει και συναρπάζει

Έχοντας τον Νοέμβριο ζήσει για τρίτη χρονιά το SwimRun Hydra, ήρθε η στιγμή ο αγώνας της Ύδρας να περάσει σε άλλο επίπεδο. Στις 25-27 Νοεμβρίου του 2022, δύο εβδομάδες κατόπιν του Αυθεντικού Μαραθωνίου, στην 4η του πραγματοποίηση, βελτιώνεται!

Γίνεται πιο ήπιο και προσιτό στη μικρή του απόσταση, πιο θεαματικό, δυναμικό, συναρπαστικό, γρήγορο σε όλες τις αποστάσεις και αποκτά και μια advanced απόσταση 41 χλμ για τους απαιτητικούς και ιδιαίτερα τολμηρούς.

Ο αγώνας πλέον ξεκινά με τρέξιμο μέσα στο λιμάνι, την πόλη και τον παράκτιο δρόμο βόρεια και το πρώτο κολύμπι ξεκινά στο Μανδράκι. Όλα τα κολύμπια είναι μικρά, γρήγορα και εκμεταλλευόμενα το ρεύμα, κρατώντας μια χρονική ισορροπία μεταξύ τρεξίματος και κολυμπιού και κάνοντας τα ζευγάρια να βιώνουν συνεχείς εναλλαγές χωρίς να φτάνουν σε κόπωση κατά την κολύμβηση αλλά και την παρουσία των άλλων ζευγαριών πιο έντονη. Τα σκέλη του κάθε σπορ έχουν αυξηθεί σε αριθμό, σε όλες τις αποστάσεις, ενώ η advanced απόσταση θα πραγματοποιήσει τέσσερις αναβάσεις – καταβάσεις του κεντρικού ορεινού όγκου του νησιού για να πραγματοποιήσει και δύο κολύμπια στην Ανατολική πλευρά του νησιού.

Η περιπέτεια είναι ασύλληπτη για όλες τις αποστάσειςο αγώνας παραμένει δύσκολος τροποποιώντας όμως τη δυσκολία και η ταυτότητα του SwimRun παραμένει στο DNA του αγώνα: μόνο ζευγάρια αθλητών, δεμένοι με ελαστικό σκοινί, με ατομικό υδατοστεγανό πλωτήρα, όλος ο εξοπλισμός μαζί, αυτόνομη διαχείριση του αγώνα και προστασία του περιβάλλοντος που μας φιλοξενεί.

Μελετήστε τις λεπτομέρειες της κάθε μίας απόστασης εδώ και αναλύσεις στους συνδέσμους που θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα, επιλέξτε το ζευγάρι σας και την απόσταση που σας ταιριάζει και δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας στην πιο συναρπαστική περιπέτεια της ζωής σας και πιθανότατα την τελευταία αθλητική σας εμπειρία του 2022 πριν το Χειμώνα.

Σας περιμένουμε όλους στην Ύδρα, να γίνουμε πάλι μια παρέα, να τολμήσουμε μαζί και να ζήσουμε κάτι αξέχαστο!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version