Site icon runnfun.gr

Στον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, τρέχουμε με το WWF Ελλάς

Στον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, τρέχουμε με το WWF Ελλάς

Το WWF Ελλάς θα δώσει το «παρών» στον φετινό Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, και σε καλεί την Κυριακή 17 Μαρτίου,να τρέξεις μαζί μας και να στείλεις ένα ηχηρό μήνυμα για την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος!

Τις μέρες αυτές,αντιλαμβανόμαστε ίσως περισσότερο από ποτέ, τη σημασία του περιβάλλοντος και την ολοένα και μεγαλύτερη ανάγκη να το θωρακίσουμε.Σε μια εποχή που η αξία της ελληνικής φύσης υποτιμάται, που οι σπάνιας ομορφιάς οικότοποι και τα μοναδικά είδη που φιλοξενεί η χώρα μας απειλούνται με εξαφάνιση, το περιβάλλον σε έχει μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ.

Υποστήριξε τη δράση του WWF Ελλάς, τρέχοντας σε έναν από τους διαθέσιμους αγώνες δρόμου(Ημιμαραθώνιος δρόμος, αγώνας δρόμου 5 χλμ. και 3 χλμ.) και δώσε κι εσύ έναν συμβολικό, αλλά πολύ σημαντικό αγώνα για το περιβάλλον που αν και αποτελεί αναντικατάστατη πηγή ζωής, πολλές φορές θεωρείται δεδομένο, με αποτέλεσμα να μην λαμβάνονται υπόψη οι απειλές που δέχεται.

Εδώ και 27 χρόνια, το WWF Ελλάς δουλεύει για την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση των πιέσεων που θέτουν σε κίνδυνο τη φυσική μας κληρονομιά. Η συμμετοχή σου θα βοηθήσει το WWF Ελλάς να συνεχίζει τη βασική αποστολή του για να διατηρήσει την πλούσια βιοποικιλότητα της χώρας ως αναπόσπαστο στοιχείο της Μεσογείου, να συμβάλει στη μείωση του ανθρώπινου αποτυπώματος μέσω βιώσιμων λύσεων και να αποτρέψει την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, με στόχο την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης.

Τρέχοντας με την ομάδα του WWF Ελλάς, καταφέρνεις να δυναμώσεις  τη φωνή της φύσης και να συμβάλλεις ενεργά στην προστασία της!

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου, στο https://donate.wwf.gr/half-marathon/

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version