Site icon runnfun.gr

Στο Spetses Mini Marathon με το ποδήλατο από Αθήνα!

Η τρέλα δεν πάει στα… βουνά, πάει όμως στις Σπέτσες και συγκεκριμένα στο Spetses Mini Marathon και μάλιστα με ποδήλατο.

Μπερδευτήκατε; Η απάντηση είναι Γρηγόρης Σουβατζόγλου. Ο Έλληνας πρωταθλητής τριάθλου που προετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα IRON MAN που θα γίνει στην Kona, στο πλαίσιο της προπόνησής του, κάλυψε τη διαδρομή Αθήνα Σπέτσες με το ποδήλατο!

Το Spetses Mini Marathon είναι ένας αγώνας που δεν χάνεται, αλλά και η προπόνηση το ίδιο. Ο συνδυασμός ήταν λοιπόν αναπόφευκτος.

Τον Γρηγόρη “συνόδεψε” μέχρι τις Σπέτσες ο νεαρός Λευτέρης Δήμος, ένας εξαιρετικός ερασιτέχνης αθλητής, ο οποίος ξεκίνησε μαζί με τον αθλητή της Arla Protein από την Αθήνα και έφτασε μαζί του στο νησί.

Ο Λευτέρης για όσους δεν γνωρίζουν, ασχολείται με το τρίαθλο τα τελευταία 4 χρόνια περίπου, όταν κατάφερε να σταθεί στα πόδια του ξανά, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο με μηχανή. Οι γιατροί του είπαν το 2014 δύσκολα θα ξαναπερπατούσε και εκείνος τους… χαμογέλασε, έκλεισε το μάτι στη ζωή και στις 18 Αυγούστου 2019 πέρασε κάτω από την αψίδα του τερματισμού στο IRON MAN της Κοπεγχάγης!

Στην Kona, πάντως, επειδή είναι Χαβάη ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου υποσχέθηκε ότι θα πάει με αεροπλάνο. Δεν είχε άλλωστε άλλη επιλογή. Αλλά ας μη του βάζουμε ιδέες…

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version