Site icon runnfun.gr

Στις 7 Οκτωβρίου «Τρέχω για την Κατερίνη»

Στις 7 Οκτωβρίου «Τρέχω για την Κατερίνη»

O Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας«ΖΕΥΣ» διοργανώνουν και προκηρύσσουν τον 7ο Αγώνα Δρόμου 8 χιλιομέτρων, με την επωνυμία «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ». Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.
Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. Η διοργάνωση εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα εορτασμού των εκδηλώσεων απελευθέρωσης της πόλης.

 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ

Αφετηρία του αγώνα θα είναι το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμός η κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα της ελευθερίας). Το μνημείο που φιλοτεχνήθηκε προς τιμήν των ηρώων βρίσκεται στη διαδρομή του αγώνα, λίγα μέτρα μετά την αφετηρία. Η διαδρομή είναι επίπεδη  και ασφαλτοστρωμένη σε όλο το μήκος της και διαμορφώνεται ως εξής: Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας – Σβορώνος – 7ης Μεραρχίας – Πεζόδρομος -Μ.Αλεξάνδρου – Κεντρική Πλατεία (άγαλμα της Ελευθερίας). Tην ευθύνη της ροής ενημέρωσης καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, θα έχει ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας.

Η διαδρομή θα επιτηρείται από την Τροχαία, τη Δημοτική Αστυνομία, τον ΜΑΟ Κατερίνης, τον Ε.Ο.Σ. Πέτρας Πιερίας, την Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας και την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή Μακεδονίας – Θράκης. Στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα θα συνδράμουν και μέλη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», του Συνδέσμου Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού Πιερίας-Ημαθίας, του Γραφείου Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Πιερίας, του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν.Πιερίας, του Περιφερειακού Τμήματος Πιερίας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και του Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας.

Πληροφορίες στις ιστοσελίδες του Δήμου Κατερίνης: www.katerini.gr  και του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»: www.zeusrunnersclub.gr

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version