Site icon runnfun.gr

Στην τελική ευθεία για το Δίαθλο στο Σχινιά – Στην εκκίνηση για Σπριντ και Ολυμπιακή απόσταση

Στην τελική ευθεία για το Δίαθλο στο Σχινιά - Στην εκκίνηση για Σπριντ και Ολυμπιακή απόσταση

Το πρώτο multisport event της χρονιάς , ο αγώνας Διάθλου της Transitions Sports, είναι γεγονός. Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού κωπηλατοδρομίου Σχινιά, οι λάτρεις των multi- και outdoor-sports,  θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο πρώτο Run-Bike-Run.

Διαδρομή αγώνα

Η ζώνη αλλαγής θα είναι πίσω από τις κερκίδες του κωπηλατοδρομίου. Το σημείο εκκίνησης θα είναι στην αψίδα δίπλα από την ζώνη αλλαγής και οι αθλητές θα κινηθούν προς τον παράδρομο όπου θα γίνει όλο το τρέξιμο και για τις 2 αποστάσεις. Οι αθλητές της σπριντ θα πραγματοποιήσουν 1250μ στον παράδρομο προς το γεφυράκι όπου θα γίνει η πρώτη αναστροφή και θα επιστρέψουν για 1250μ. μέχρι την επόμενη αναστροφή. Αυτό θα πραγματοποιηθεί άλλη μία φορά για να ισχύουν τα 5 πρώτα χιλιόμετρα. Στην ολυμπιακή 4 φορές.

Έπειτα εισέρχονται στην ζώνη αλλαγής για την πρώτη αλλαγή και εξέρχονται με το ποδήλατο με κατεύθυνση προς την είσοδο του κωπηλατοδρομίου όπου θα κάνουν δεξιά για να συναντήσουν τις κερδίδες στο δεξί τους χέρι και την λίμνη στο αριστερό (anti clockwise). Στην σπριντ απόσταση είναι 4 γύροι ενώ για την ολυμπιακή 8.

Εφόσον έχουν ολοκληρώσει το ποδηλατικό σκέλος, εισέρχονται στην ζώνη αλλαγής από το ίδιο σημείο που βγήκαν και κατευθύνονται προς τον παράδρομο για να καλύψουν το τελευταίο σκέλος 2,5χλμ για την σπριντ (μία φορά πήγαινέλα τον παράδρομο) και 5χλμ για την ολυμπιακή (2 φορές τον παράδρομο με τις ίδιες αναστροφές του πρώτου σκέλους).

Bike service θα υπάρχει από το  MBike στο κωπηλατοδρόμιο δίπλα από τη ζώνη αλλαγής! Το MBike βρίσκεται κοντά στην αγωνιστική ποδηλασία και στο τρίαθλο, υποστηρίζοντας τους αγώνες που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη των σπορ. Έτσι από το 2019 ξεκινά τη συνεργασία του με την Transition Sports και θα βρίσκεται στον αγώνα της 3ης Μαρτίου για να προσφέρει τεχνική υποστήριξη στους συμμετέχοντες. Έμπειροι συνεργάτες του θα σας ενημερώσουν και βοηθήσουν σε προβλήματα που αφορούν σε επιλογές σωστής πίεσης και αλλαγή ελαστικού, ρυθμίσεις σε φρένα και ταχύτητες αλλά και βελτίωση της θέσης οδήγησης.)

Μετά τον τερματισμό, και εγκαινιάζοντας μία ακόμη συνεργασία μας-αυτήν με το Base Τraining– θα γίνονται διατάσεις αποκατάστασης με την καθοδήγηση  του έμπειρου προσωπικού της. (Η Base Τraining θα κληρώσει 2 σεμινάρια διατάσεων, ένα για έναν συμμετέχοντα της σπριντ και ένα για έναν της ολυμπιακής απόστασης. Επίσης, σπεύστε, όσοι συμμετέχετε, στο booth της Base Τraining, για να γραφτείτε σε κλήρωσή της που θα δώσει δώρο από 3 personal training σε 4 τυχερούς.  Και τέλος, κάθε συμμετέχων θα βρει μέσα στο goodie bag του ένα κουπόνι έκπτωσης 10% για το Βase Τraining και άλλο ένα 10% για το Gym Base.

H Transition Sports γνωρίζει πολύ καλά ότι το τρίαθλο θέλει… καρδιά! Γι’ αυτό εξασφάλισε μέσω της συνεργασίας με τo doctoranytime.gr άμεση πρόσβαση στους καλύτερους γιατρούς και με χαμηλό κόστος για εσάς. Εξασφαλίστε άμεσα τη βεβαίωση γιατρού για τη συμμετοχή σας σε αγώνες με 10€. Βρείτε γιατρό εδώ: https://www.doctoranytime.gr/c/vevaioseis-athlisis-transitionsports

 

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version