Site icon runnfun.gr

Σπύρος Χρυσικόπουλος: Μια ταινία για τον κολυμβητή που ξεπερνάει τα όρια

Θα ξεκινήσουμε το θέμα κάπως… σοκαριστικά. Στις 29 Ιουλίου το πρωί ο Σπύρος Χρυσικόπουλος διέσχισε 4 φορές τον Τορωναίο κόλπο, κάτι που σημαίνει ότι κολύμπησε 104 χιλιόμετρα επί 34 ώρες και τερμάτισε την επόμενη μέρα το μεσημέρι!

Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη περίπτωση.

Ο Σπύρος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 7 Ιουνίου του 1991. Φυσικά διακρίθηκε στην κολύμβηση στις πισίνες με την οποία ασχολείται από τα 13 του. Φυσικά και διακρίθηκε και στο τρίαθλο το οποίο όμως βαρέθηκε γρήγορα, αφού οι αποστάσεις ειδικά στην κολύμβηση του φαίνονταν μικρές.

Τι νόημα έχει άλλωστε να κολυμπάς κάτω από 100 χλμ;

Επόμενος στόχος

Επόμενος μεγάλος Στόχος για το 2018 είναι ο διάπλους Ρόδος – Μεγίστη (Καστελόριζο) όπου η απόσταση υπολογίζεται στα 122km και μπορεί να επιτευχθεί σε 40 -48 ώρες.

Που θα δείτε την ταινία

Και φυσικά θα τα καταφέρει, δεν υπάρχει αμφιβολία. Μια καλή ευκαιρία για όσους θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα την τρέλα και το μεγαλείο που κουβαλά ο Σπύρος Χρυσικόπουλος, είναι το 4ο Adventure Film Festival (δείτε το programma) που γίνεται τo Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών (Κολλέγιο Ψυχικού).

Εκεί θα προβληθεί  την δεύτερη μέρα (18:00) σε σκηνοθεσία της Δήμητρας Μπαρμπαδήμα το H2Oη ταινία για με θέμα τον Σπύρο (σ.σ. ο ίδιος θα είναι εκεί), η οποία πραγματεύεται τα ανθρώπινα όρια και φυσικά αφορά όλους τους Αθλητές.

Εσείς πάρτε μια γεύση από το trailer και βρείτε χρόνο να επισκεφτείτε το φεστιβάλ.

 

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version