Site icon runnfun.gr

Sprint, Ολυμπιακό Τρίαθλο και Aquabike στον Σχινιά

Sprint, Ολυμπιακό Τρίαθλο και Aquabike στον Σχινιά

Το Τρίαθλο στον Σχινιά είναι ένας αγώνας θεσμός για πάνω από 10 χρόνια. Η ημερομηνία του,στις 19-20 Οκτωβρίου ,σηματοδοτεί το τέλος της τριαθλητικής δράσης για το κάθε έτος. Το ασφαλές και flat οδόστρωμά του, η φιλική θάλασσα του Ευβοϊκού κόλπου, δίπλα στο προστατευόμενο Εθνικό Πάρκο Σχινιά που ανήκει στο δίκτυο Natura 2000, προσελκύει συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και από κάποιες χώρες του εξωτερικού.
Οι συμμετέχοντες είναι κάθε ηλικίας και έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν την απόσταση που επιθυμούν, είτε σπριντ (750μ κολύμπι, 20χλμ ποδήλατο και 5χλμ τρέξιμο), είτε ολυμπιακή (1500μ κολύμπι,40χλμ ποδήλατο και 10χλμ τρέξιμο), σε ατομική ή ομαδική (μορφή σκυτάλης) συμμετοχή. Συμπληρωματικά φέτος φέραμε στην Ελλάδα τo Αquabike (swim-bike-done)που περιλαμβάνει κολύμπι 1500μ με ποδήλατο 40χλμ. Αυτό το άθλημα έχει ιδιαίτερη ανάπτυξη στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια και θα έχει κοινή εκκίνηση με τους αθλητές της ολυμπιακής απόστασης.
Οι ομαδικές συμμετοχές χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

Επίσης για όσους θα πραγματοποιήσουν το πρώτο τους τρίαθλο, υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία βράβευσης στην σπριντ απόσταση, με την ονομασία Rookie.
Οι ηλικιακές βραβεύσεις είναι ανά πενταετία εφόσον όμως συμπληρωθεί πεντάδα.

Σε κάθε αθλητικό event θέλουμε να στεκόμαστε και να φωτίζουμε τον σεβασμό προς το περιβάλλον, την αγάπη μας προς τους συνανθρώπους μας όταν το έχουν ανάγκη, την στήριξη των παιδιών και την ενασχόληση τους με τα multisports, τον εθελοντισμό, τα άτομα με κινητικές δυσκολίες και όχι μόνο, το women empowerment και τον υγιεινό τρόπο ζωής μέσα από την σωστή τροφή και ισορροπία.

Γι αυτό τον λόγο:
Καταργήσαμε τα πλαστικά ποτήρια, ζητήσαμε την μπλε ανακυκλώσιμη συσκευασία νερού από τον υποστηρικτή μας Βίκο καθώς και την μικρή συσκευασία νερού για τους σταθμούς υδροδοσίας.
Τα κολυμβητικά σκουφάκια έρχονται χωρίς πλαστική συσκευασία.
Υπάρχει ποινή αποκλεισμού σε ρίψη σκουπιδιού ή αντιαθλητικής συμπεριφοράς.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version