Site icon runnfun.gr

Spetsathlon 2019: “Έλαμψαν” οι κορυφαίοι τριαθλητές της χώρας

Spetsathlon 2019: "Έλαμψαν" οι κορυφαίοι τριαθλητές της χώρας

Για άλλη μια φορά το Spetsathlon εντυπωσίασε κοινό και αθλητές. Σε ένα εξαιρετικό από κάθε άποψη Σαββατοκύριακο, το μεγαλύτερο multisports event που γίνεται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο κράτησε τα πρωτεία, αλλά… πάτησε γκάζι και αύξησε τη διαφορά του από τα υπόλοιπα σε όλα!

Με την παρουσία τους οι μεγαλύτεροι Έλληνες αθλητές έδωσαν λάμψη και χάρισαν μεγάλες επιδόσεις. Οι νικητές της Olympic απόστασης (Endurance) Γρηγόρης Σουβατζόγλου και Τζένη Μπουλμέτη, οι κορυφαίοι τριαθλητές της χώρας με φόρα από τις εξαιρετικές παρουσίες τους στο IRONMAN, έκλεψαν την παράσταση.

Ο μικρός Παναγιώτης Μπιτάδος, ο παγκόσμιος Γιάννης Ταμουρίδης και ο μύθος του τριάθλου Χρήστος Γαρέφης, οι οποίο μάλιστα ήταν με αυτή τη σειρά η πρώτοι τρεις γενικής στην μικρή απόσταση (sprint). Η Νάντια Συντζανακή, η Νίκη Σκλαβούνου και η Κατερίνα Φιλιππιδου συμπλήρωσαν την τριάδα των γυναικών.

Οι εκτός συναγωνισμού Γιάννης Δρυμωνάκος και Στέφανος Δημητριάδης, ο Δημήτρης Κουλούρης, η Κατερίνα Σάπαρη και άλλοι μεγάλοι και καταξιωμένοι αθλητές συνέθεσαν ένα αγωνιστικό παζλ που πρόσφερε συγκινήσεις και ανέβασε το επίπεδο του συναγωνισμού.

Το Spetsathlon για ακόμα μια φορά έφερε στο νησί των Σπετσών αρκετούς ξένους αθλητές που δοκίμασαν τις αντοχές τους σε ένα πανέμορφο και ταυτόχρονα απαιτητικό φυσικό… στίβο.

Αθλητές, συνοδοί και επισκέπτες απόλαυσαν ένα πραγματικά γεμάτο ενέργεια Σαββατοκύριακο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version