Site icon runnfun.gr

Skyros Run 2021: Ένα… χορταστικό δρομικό τριήμερο

Το Skyros Run έρχεται να αποδείξει ότι δεν είναι απλά ένας ακόμα αγώνας δρόμου, αφού το πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων υπόσχεται στους δρομείς και τους επισκέπτες ένα χορταστικό από κάθε άποψη τριήμερο.

Στις 27, 28 και 29 Αυγούστου καρδιά του δρομικού, fitness και πολιτιστικού κινήματος “χτυπάει” στο όμορφο νησί των βορείων Σποράδων όπου φέτος θα συγκεντρωθούν τουλάχιστον 500 δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πρόκειται για τη 3η διοργάνωση η οποία ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και έχει καθιερωθεί πια σαν ένας από τους σημαντικότερους αγώνες στο δρομικό καλεντάρι, τόσο για την αθλητική όσο και για την πολιτιστική της διάσταση.

Με 4 αγώνες 21χλμ, 10χλμ, 5χλμ, 1000μ για παιδιά το Skyros Run αυξάνει το κοινό του και μπαίνει δυναμικά στα δρομικά events φιλοδοξώντας να κάνει τη διαφορά. Ταυτόχρονα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, με έμφαση στον πολιτισμό αλλά και για πρώτη φορά fitness εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή γνωστών επαγγελματιών του χώρου, φιλοδοξούν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.

Το πλήρες πρόγραμμα θα αναρτηθεί σύντομα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης καθώς και στα social media.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές και οι πληρωμές του κόστους συμμέτοχης θα γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά και η διοργάνωση δεν θα δεχθεί δηλώσεις συμμέτοχων την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων.

Το όριο συμμετοχών ορίζεται από τη διοργάνωση σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς της Σκύρου και με σεβασμό στους ανθρώπους του νησιού, στα 300 άτομα άτομα ανά αγώνα.

Δείτε το promo video της διοργάνωσης και πάρτε μια γεύση από τη μαγεία της Σκύρου:

www.skyrosrun.com
www.facebook.com/skyrosrun
www.instagram.com/skyrosru

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version