Site icon runnfun.gr

Sithonia Mini Marathon / Run For Nektarios: Ένας μίνι μαραθώνιος με μεγάλο μήνυμα

Μια ιδιαίτερα σημαντική φιλανθρωπική δράση θα λάβει χώρα στις 24 Μαΐου στην Σιθωνία Χαλκιδικής, καλώντας όλους μας να συμμετέχουμε και να ενισχύσουμε τον καλό σκοπό της.

Ο λόγος για το Sithonia Mini Marathon // Run For Nektarios, έναν μίνι μαραθώνιο δρόμου που έρχεται για να ενισχύσει την μάχη του 3 ετών Νεκτάριου, ο οποίος από την γέννησή του παλεύει καθημερινά, καθώς πάσχει από βροχοπνευμονική δυσπλασία και χρήζει μηχανικής υποστήριξης.

Το σύνολο των εσόδων της δράσης θα διατεθεί για την κάλυψη του αναγκαίου εξοπλισμού για την ομαλή ανάπτυξή του, εξοπλισμού που είναι αναγκαίος για τα στάδια της εργοθεραπείας και φυσιοθεραπείας του. Όπως αναφέρει η διοργάνωση, με την δράση αυτή, «ο Νεκτάριος, μας προσφέρει ένα δώρο, να βγούμε έξω και να τρέξουμε, να περπατήσουμε και να χαρούμε τρεις διαδρομές σε ένα ευλογημένο τόπο, στην Σιθωνία Χαλκιδικής και να γνωρίσουμε την χαρά του αθλητισμού. Και με την σειρά μας να του επιστρέψουμε το αντίτιμο της συμμετοχής μας. Και πιθανόν στο τέλος εμείς θα είμαστε οι κερδισμένοι».

Ραντεβού στις 24 Μαΐου 2020

• 20 χλμ Νικήτη – Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής

• 5 χλμ Νέος Μαρμαράς

*Στην τιμή 15€ – 5χλμ & 25€ – 20χλμ περιλαμβάνονται τα εξής:
Μετάλλιο, Νερό, Ισοτονικό, Μπανάνα, Μπάρα, Μακαρονάδα*

Την εγγραφή σας μπορείτε να την κάνετε μέσω του viva.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του αγώνα στο facebook για περισσότερες πληροφορίες με έβα κλικ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version