Site icon runnfun.gr

Seppe Odeyn και Melanie Maurer θριάμβευσαν στο 1ο Powerman Greece

Seppe Odeyn και Melanie Maurer θριάμβευσαν στο 1ο Powerman Greece

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι το “Powerman Greece 2019”, η μεγαλύτερη διοργάνωση τρεξίματος – ποδηλασίας – τρεξίματος αθλοτουριστικού χαρακτήρα που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στη Ελλάδα.

Για πρώτη φορά στο Λουτράκι, περίπου 300 συμμετέχοντες από 30 διαφορετικές χώρες, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε μια απαιτητική και διαδρομή μεγάλων αποστάσεων multisport με τρέξιμο και ποδηλασία.

Στις Elite Women θριαμβεύτρια ήταν η Ελβετίδα Melanie Maurer με συνολικό χρόνο 3:00:00, επαληθεύοντας τον τίτλο του μεγάλου φαβορί. Τη 2η θέση κατέλαβε η Ελληνίδα Ντενίζ Δημάκη με συνολικό χρόνο 3:11:52, αφήνοντας στην τρίτη την Kristina Nec- Lapinova από την Ουγγαρία με συνολικό χρόνο 3:14:03. Στα Age Group ξεχώρισε η Φινλανδή Noora Honkala που μάλιστα κατέλαβε και τη 2η θέση στην γενική καταταξη.

Στους Elite Men ξεχώρισε ο Βέλγος Seppe Odeyn με συνολικό χρόνο 2:39:23, αφήνοντας στη δεύτερη τον Michelle Paone από το Λιχτενστάιν με συνολικό χρόνο 2:39:55 και στην τρίτη τον Γάλλο Thibaut Le Cras με 2:40:50. Άτυχος της ημέρας ήταν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2018, ο Γάλλος Gael Lebellec που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στο πρώτο τρέξιμο εξαιτίας τραυματισμού.

Το Powerman Greece ανανεώνει το ραντεβου του για το 2020.

Πηγή: trinews.gr

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version