Site icon runnfun.gr

«Σε αυτή τη φάση δεν δίνεται πράσινο φως για διοργανώσεις»

Ανάλογα το πως θέλει να δει κανείς το ποτήρι, μισοάδειο ή μισογεμάτο ερμηνεύει τις δηλώσεις-τοποθετήσεις των στελεχών της κυβέρνησης για τους αγώνες δρόμου.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ για τον αθλητισμό, αναφερόμενους στους αγώνες δρόμου τόνισε: «Δεν φαίνεται αυτή την ώρα να μπορούμε να δώσουμε διαβεβαιώσεις ότι θα γίνονται διοργανώσεις χιλιάδων συμμετοχών. Σε αυτή τη φάση δεν δίδεται πράσινο φως…”.

Αυτή η δήλωση Αυγενάκη πυροδότησε σενάρια ότι είναι πιθανόν να γίνουν αγώνες 200-300 ατόμων με… διαλειμματική εκκίνηση ή εκκινήσεις κατά κύματα.

Κατά πληροφορίες και ο ΓΓΑ κ. Μαυρωτάς έχει λάβει γνώση της κατάστασης και μελετά τα ενδεχόμενα χωρίς φυσικά και αυτός να μπορεί να υποσχεθεί κάτι.

Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη για τους αγώνες δρόμου ανεξαρτήτως συμμετοχών και αυτό θα αναλυθεί σε άρθρο της επόμενες ημέρες.

Οι σύλλογοι δρομέων, ωστόσο, και οι διοργανωτές, οφείλουν να καταθέσουν προτάσεις, σεβόμενοι κυρίως τους δρομείς συμμετέχοντες και φυσικά έχοντας ως κύριο μέλημά τους την υγεία των συμμετεχόντων.

Δείτε όλη τη συνέντευξη

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version