Site icon runnfun.gr

Run Together: Τρέξε με την παρέα σου στη Θεσσαλονίκη

RUN TOGETHER THESSALONIKI 2019
Δεν είναι όμορφο να μπορείς να μοιράζεσαι με κάποιον δικό σου άνθρωπο την «τρέλα» σου, όποια και αν είναι αυτή;

Αυτό είναι και το νόημα του “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY”, που επιστρέφει δυναμικά και θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ Helexpo.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό fun run που υπόσχεται μια μοναδική running εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες. Ένα μοναδικό event για όλους εμάς που έχουμε το ίδιο πάθος για το τρέξιμο και θέλουμε να το μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας, ανεξάρτητα από τη φυσική κατάσταση, τις επιδόσεις και την ηλικία.

Ξεσηκώστε, λοιπόν, έναν δικό σας άνθρωπο, και… κολλήστε του το μικρόβιο! Δεν το ξέρετε; Το τρέξιμο είναι μεταδοτικό και έτσι είναι πιθανό να αποκτήσετε μια νέα δρομική παρέα!

Μη σας νοιάζει η φυσική κατάσταση, οι επιδόσεις, το φύλο ή η ηλικία. Μπορείτε να αποτελέσετε ζευγάρι με οποιονδήποτε και να τρέξετε είτε στα 3χλμ, είτε στα 6λμ. Δεν είναι και πολύ μεγάλη η απόσταση, έτσι δεν είναι;

Το σημαντικό, μάλιστα, είναι ότι ως χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει 2ος, οπότε παροτρύνονται οι συμμετέχοντες να τρέχουν μαζί βοηθώντας ο ένας τον άλλον!

Η εκκίνηση του  RUN TOGETHER THESSALONIKI θα δοθεί στην κεντρική είσοδο της ΔΕΘ (πλατεία ΧΑΝΘ), την Κυριακή 5 Μαΐου, στις 10.30 το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 2 διαφορετικών αποστάσεων, των 3χλμ και 6χλμ, ενώ από φέτος προστίθεται και ξεχωριστός παιδικός αγώνας (500μ) για παιδιά από 5 έως 12 ετών

Τα ζευγάρια των συμμετεχόντων μπορούν να αποτελούνται από 2 ενήλικες ή από 1 ενήλικα και 1 παιδί ως εξής: Άνδρας-Άνδρας, Γυναίκα- Γυναίκα, Άνδρας-Γυναίκα, Ενήλικας-Παιδί.

Η ασφάλεια των δρομέων και η αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών με το κλείσιμο των δρόμων, αποτελούν τις δύο αρχές των διοργανωτών και ο εμβληματικός για την πόλη χώρος της  ΔΕΘ Helexpo αποτελεί την εγγύηση για όλους. Αφενός οι δρομείς δεν κινδυνεύουν από εξωγενείς παράγοντες σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον, αφετέρου οι πολίτες θα μπορούν να κυκλοφορούν στην πόλη άνετα, αφού δεν θα διαταραχθεί η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων στην πόλη, σε μια μέρα μάλιστα που τα καταστήματα είναι ανοικτά.

Ακολουθήστε το λινκ στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας RUN TOGETHER που αφορά την ΕΓΓΡΑΦΗ, επιλέξτε την απόσταση που θέλετε να λάβετε μέρος μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο, συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούνται και είστε έτοιμοι για έναν μοναδικό αγώνα!

Το RUN TOGETHER THESSALONIKI θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ3, η COSMOTE TV, το TV100, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί 102fm, 95,8fm και FM100.

Η διοργάνωση στηρίζει το δημοτικό βρεφοκομείο «Ο Άγιος Στυλιανός».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version