Site icon runnfun.gr

Run the Theatre 2018: Ολοκλήρωση των on-line εγγραφών – Δείτε το πρόγραμμα

Run the Theatre 2018: Ολοκλήρωση των on-line εγγραφών - Δείτε το πρόγραμμα

Η Ο.Ε. του αγώνα δρόμου του Δήμου Μεγαλόπολης Run the Theatre 2018 ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των on-line εγγραφών και ευχαριστεί θερμά όλους όσοι δήλωσαν συμμετοχή!

Οι εγγραφές θα συνεχιστούν βάσει διαθεσιμότητας στο Κέντρο Εγγραφών του Αγώνα, το οποίο θα λειτουργήσει στον χώρο του Δημαρχείου Μεγαλόπολης, Παρασκευή & Σάββατο, 4 & 5 Μαΐου, 10:00-20:00,καθώς και στην γραμματεία αγώνα η οποία την Κυριακή 6 Μαΐου θα βρίσκεται επί της Κεντρικής Πλατείας Μεγαλόπολης.

Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το υπόλοιπο υλικό της Διοργάνωσης από το Κέντρο Εγγραφών του αγώνα ή εναλλακτικά από τη γραμματεία αγώνα μία ώρα πριν την εκκίνηση του κάθε αγωνίσματος.

Κυριακή 6 Μαΐου, Μεγαλόπολη

Εκκίνηση 10 χλμ.: 10:00

Εκκίνηση 5 χλμ.: 10:00

Εκκίνηση 2,5 χλμ. : 11:30

Απονομές: 10:30- 12:00

Λόγω της πληθώρας συμμετοχών, η Ο. Ε. έχει φροντίσει να υπάρχει αυξημένη υγειονομική κάλυψη υψηλών προδιαγραφών. Έτσι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο στην εκκίνηση, στον τερματισμό αλλά και στη διαδρομή, θα βρίσκονται δύο ιατροί και 15 διασώστες οι οποίοι θα επανδρώνουν έναν ιατρικό σταθμό και 8 σημεία ελέγχου επί της διαδρομής ενώ στη διάθεση του αγώνα θα υπάρχουν και δύο ασθενοφόρα από την ΔΕΗ.

Η Οργανωτική επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την επάνδρωση της υγειονομικής κάλυψης και την σημαντική υποστήριξή τους:

Το Run the Theatre 2018 θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Μαΐου στον Δήμο Μεγαλόπολης και περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 2,5 χλμ. για όλους.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Δήμο Μεγαλόπολης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και πραγματοποιείται με την υποστήριξη των τοπικών αθλητικών σωματείων και υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου.

Για εγγραφές δρομέων ακολουθείστε το link: https://www.runthetheatre.gr/eggrafes/

Λεπτομέρειες για τον αγώνα μπορείτε να δείτε στον δικτυακό χώρο της Διοργάνωσης: https://www.runthetheatre.gr/ και https://www.facebook.com/RunTheTheatre/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version