Site icon runnfun.gr

Run the Theatre 2018: Ειδικές παροχές στους συμμετέχοντες

Run the Theatre 2018: Ειδικές παροχές στους συμμετέχοντες

H O.E. του αγώνα δρόμου του Δήμου Μεγαλόπολης Run the Theatre 2018 ανακοίνωσε τις Ειδικές Παροχές για τους συμμετέχοντες της Διοργάνωσης και όχι μόνο.

Το τεχνικό t-shirt και η τσάντα

Η Ο.Ε. του αγώνα δρόμου του Δήμου Μεγαλόπολης Run the Theatre 2018 παρουσίασε το τεχνικό T-shirt και την αθλητική τσάντα της Διοργάνωσης, υλικά τα οποία θα διατεθούν σε όλους τους συμμετέχοντες με την εγγραφή τους.

Το T-shirt και η αθλητική τσάντα θα διατεθούν επίσης, και σε όλους τους εθελοντές που θα υποστηρίξουν τις αγωνιστικές διαδικασίες του Run the Theatre!

Ένα μοναδικό αναμνηστικό του αγώνα , ο αριθμός συμμετοχής με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα παρέχεται από την Ο.Ε. σε όσους συμμετέχοντες πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους μέχρι τις 23 Απριλίου. Η παροχή αφορά στους συμμετέχοντες των 10 &  5 χλμ.

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι στις 5 & 6 Μαΐου 2018 το Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό. Από τις 11:00 έως 15:00 με ελεύθερη είσοδο ο αρχαιολογικός χώρος θα είναι διαθέσιμος σε όποιον επιθυμεί να τον επισκεφθεί. Επιπλέον, στον χώρο θα παραβρίσκεται αρχαιολόγος για να ξεναγήσει τους επισκέπτες.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version