Site icon runnfun.gr

RUN THE LAKE: Το πιο…γρήγορο ραντεβού της Βουλιαγμένης «τρέχει» στη Λίμνη

Η Βουλιαγμένη φημίζεται για την ομορφιά και την ησυχία της, όμως τα τελευταία 7 χρόνια τρέχει και μάλιστα το κάνει καλά! Τόσο καλά που οι συμμετοχές στο καθιερωμένο πλέον Run the Lake ξεχειλίζουν.

Για 8η χρονιά λοιπόν εφέτος οι επίδοξοι νικητές (όπως ορίζει ο καθένας τον εαυτό του, ανάλογα το στόχο που θέτει εφόσον είναι επαγγελματίας, ή ερασιτέχνης) στις 22 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν από τη Λίμνη και θα επιστρέψουν για να τερματίσουν κλασικά σε αυτήν.

Το σύμβολο του μαγευτικού δήμου των 3Β (Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης) θα υποδεχτεί ξανά δρομείς από όλο το λεκανοπέδιο και το εξωτερικό, σε μία διαδρομή μαγευτική περιμετρικά της θάλασσας, στις αποστάσεις των 10 χλμ και 5 χλμ., αλλά και τον παιδικό αγώνα.

Ο αγώνας πλέον έγινε θεσμός στα δρομικά δρόμενα, προσελκύει κάθε χρόνο περισσότερους δρομείς και στέλνει μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης, υποστηρίζοντας τις ευπαθείς ομάδες.

Το Run the Lake συνδιοργανώνεται από τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, τη Λίμνη Βουλιαγμένης και το Σύλλογο Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής «ΕΥΚΛΗΣ».

Έναρξη αγώνων: • 09:15 αγώνας 2.000μ. για παιδιά (8-12 ετών) • 09:55 αγώνας 4.900 μ. για άτομα από 15 ετών και άνω • 10:00 αγώνας 10.200 μ. για ενήλικες

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στο επίσημο website της διοργάνωσης www.runthelake.gr, από 18 Νοεμβρίου μέχρι 16 Δεκεμβρίου.

Η Λίμνη προσφέρει στους τερματίσαντες τη δυνατότητα να κολυμπήσουν δωρεάν στα ιαματικά νερά, καθώς οι ευεργετικές τους ιδιότητες και η σταθερή ζεστή θερμοκρασία τους, αποτελεί δανική επιλογή για την ανακούφιση από τον πόνο, τη δυσλειτουργία του μυοσκελετικού συστήματος ή την αποκατάσταση από τραύματα.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version