Site icon runnfun.gr

RUN THE LAKE – Στην τελική ευθεία για τη δρομική γιορτή της Βουλιαγμένης

RUN THE LAKE - Στην τελική ευθεία για τη δρομική γιορτή της Βουλιαγμένης

Όλα είναι έτοιμα  για το πιο γρήγορο ραντεβού της Βουλιαγμένης, με επίκεντρο τη  φημισμένη Λίμνη. Οι λάτρεις του δρομικού κινήματος ανυπομονούν να σταθούν στην εκκίνηση  για ένα θεσμό που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους δρομείς. Το Run the Lake «τρέχει» 22 Δεκεμβρίου 2019 σε μια διαδρομή χαραγμένη πάνω στις υπέροχο τοπίο της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Για 8η χρονιά  εφέτος οι επίδοξοι νικητές (ανάλογα με το στόχο που θέτει ο καθένας, εφόσον είναι επαγγελματίας, ή ερασιτέχνης) θα ξεκινήσουν στις 22 Δεκεμβρίου από τη Λίμνη και θα επιστρέψουν για να τερματίσουν πάλι σε αυτήν, στο καθιερωμένο πλέον Run the Lake. Η Βουλιαγμένη «τρέχει και προσφέρει» και μάλιστα το κάνει τόσο καλά ώστε οι συμμετοχές να ξεχειλίζουν.

Η Λίμνη, το σύμβολο του μαγευτικού δήμου των 3Β (Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης) θα υποδεχτεί σε ένα ακόμη ραντεβού δρομείς από το λεκανοπέδιο και το εξωτερικό, σε μία μαγευτική διαδρομή περιμετρικά της θάλασσας, στις αποστάσεις των 10 και 5 χλμ. και την παιδική.

Ο αγώνας, στέλνει μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης, υποστηρίζοντας τις ευπαθείς ομάδες.

Το Run the Lake συνδιοργανώνεται από τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, τη Λίμνη Βουλιαγμένης και το Σύλλογο Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής «ΕΥΚΛΗΣ».

Πληροφορίες και εγγραφές: http://www.runthelake.gr/ 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version