Site icon runnfun.gr

Ρεκόρ συμμετοχών στο Katerini Run- Κλείνουν οι εγγραφές

“Katerini Run 2020”

Κλείνουν  την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 23:00 οι φόρμες εγγραφών συμμετοχής στον επετειακό Διεθνή Ημιμαραθώνιο «ΚΑΤΕRINIRUN» 2019. Επιπλέον εγγραφές στην απόσταση των 21 χλμ θα γίνονται δεκτές και την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου μόνο μέσω αποστολής email στο: apsd.zeus@gmail.com ή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ως εξής: 6976 692 445 – Αλέξανδρος Πούλιος (πρόεδρος)&  6939218 472 – Γιώργος Μίχος (Γραμματέας).

Οι εγγραφές σε ό, τι αφορά τα 5 χλμ της διοργάνωσης, θα συνεχιστούν έως και την Παρασκευή 01 Μαρτίου και ώρα 13:00 από το περίπτερο του συλλόγου στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ όπως έχει ανακοινωθεί η συμμετοχή στον αγώνα δρόμου των 1000 μ. θα γίνεται αποκλειστικά την ημέρα του αγώνα και έως τις 11:00  π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η 10η διοργάνωση του συλλόγου σπάει κάθε ρεκόρ συμμετοχών τόσο στον Ημιμαραθώνιο, όσο και στις μικρότερες αποστάσεις συγκριτικά με τις προηγούμενες 9 διοργανώσεις. Σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν τις επόμενες ημέρες, οπότε και θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τα ονόματα των συμμετεχόντων.

Όπως είναι γνωστό τον αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 3 Μαρτίου διοργανώνει Ο Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου Κατερίνης, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version