Site icon runnfun.gr

Ρεκόρ συμμετοχών αναμένεται στο «Tyros Run 2018»

Ρεκόρ συμμετοχών αναμένεται στο «Tyros Run 2018»

Ελάχιστες ημέρες έχουν απομείνει μέχρι την έναρξη της διοργάνωσης «Tyros Run 2018 –GeorgeMarneris» και το ενδιαφέρον των δρομέων κορυφώνεται. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (26-28/5), στον μαγευτικό Τυρό της Αρκαδίας και, σύμφωνα με τα, μέχρι τώρα, στοιχεία, ο αριθμός των δρομέων που θα πάρει μέρος θα είναι, τουλάχιστον, διπλάσιος σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Πρόκειται για τη δεύτερη διοργάνωση στη συγκεκριμένη περιοχή και το γεγονός ότι διεξάγεται σε διαδρομές άγνωστες στο ευρύ δρομικό κίνημα αποτελεί μαγνήτη για τους δρομείς που εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής προκειμένου να ζήσουν την εμπειρία ενός αγώνα με θέα το πανέμορφο Μυρτώο Πέλαγος.

Οι διαδρομές

Στο «Tyros Run 2018 – George Marneris» θα διεξαχθούν δύο διαδρομές, μία των 16.000 μ. και μία των 8.000 μ. Παράλληλα θα υπάρχουν και οι παιδικοί αγώνες στις αποστάσεις των 500μ., των 800μ. και των 1000μ. καθώς και Δρόμος 6.000 μ. Πεζοπορία- περπάτημα περιμετρικά του χωριού. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν και οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα αναδείξουν τα ήθη και τα έθιμα της περιοχής, όπως την τσακώνικη κουλτούρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.tyrosrun.gr.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version