Site icon runnfun.gr

Ρεκόρ συμμετοχής στο φετινό Run the Lake

Ρεκόρ συμμετοχής στο φετινό Run the Lake

Το Run the Lake, ένας φιλανθρωπικός αθλητικός θεσμός που φέτος συμπληρώνει 7 χρόνια ζωής, αναπτύσσεται ραγδαία και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 θα αποτελέσει το ραντεβού για πάνω από 2.100 συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου στη Λίμνη Βουλιαγμένης ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Νοτίων Προαστίων «Ευκλής», Παύλος Λέκκας, οι συμμετοχές έχουν αυξηθεί κατά 20% σε σχέση με πέρσι. Το πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι έχουν δηλώση συμμετοχή 500 παιδιά (8-14 ετών) ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των δρομέων (1.350) έχουν προτιμήσει τη μεγάλη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων, σε αντίθεση με τη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων στην οποία θα συμμετέχουν 750 δρομείς.

Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν περνά απαρατήρητος από δρομείς του εξωτερικού, καθώς την Κυριακή θα βρεθούν στη Βουλιαγμένη αθλητές από τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Πολωνία και τη Ρωσία.

Όπως είπε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος– εκ των συνδιοργανωτών μαζί με τη Λίμνη – «είναι μια από τις πιο πετυχημένες αθλητικές δράσεις που έχει πολύ μέλλον», αναγγέλλοντας ότι σύντομα το Run The Lake θα συγκαταλέγεται στις κορυφαίες διοργανώσεις της χώρας. Ο Δήμαρχος αποκάλυψε ακόμη ότι στον αγώνα θα δώσουν το παρών δρομείς Ευέλπιδες μαζί με τον Διοικητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.

Η παιδική διαδρομή των 2 χιλιομέτρων ξεκινά από τη Λίμνη, φτάνει στην πλαζ και επιστρέφει.Στη μεσαία διαδρομή οι δρομείς φτάνουν στον Αστέρα και επιστρέφουν.Ενώ στη μεγάλη διαδρομή των 10 χλμ. οι δρομείς κατευθύνονται στο Μεγάλο Καβούρι, τρέχουν σε όλο το Λαιμό μέχρι τον Αστέρα και επιστρέφουν. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διακόπτουν την κυκλοφορία των οχημάτων στις παραπάνω περιοχές τμηματικά από τις 8.30 π.μ. της Κυριακής.

Όλα τα έσοδα από τη διοργάνωση θα δοθούν σύμφωνα με τους διοργανωτές για την ανακούφιση ευπαθών κοινωνικών ομάδων

Πηγή: http://3vita.gr/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version