Site icon runnfun.gr

“Αθλητικό απόγευμα στο Καστράκι” στα Γρεβενά στις 5/10

Οι Δρομείς Υγείας Γρεβενών, διοργανώνουν την ετήσια δρομική, περιπατητική και φυσιολατρική συνάντηση «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ», το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 μετά τις 3:00 το μεσημέρι στο υπαίθριο θέατρο «Καστράκι» στο Άλσος «Θεοδωρίδη.

Το Αθλητικό Απόγευμα στο Καστράκι είναι μια διοργάνωση που από φέτος είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο δάσκαλο και ευεργέτη των Γρεβενών Θεόδωρο Θεοδωρίδη που δενδροφύτευσε 1970 στρέμματα με πεύκα και ακακίες, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των Γρεβενών.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας και Περιπατητών Γρεβενών καλεί όλους όσους έχουν έστω και μια μικρή επαφή με το τρέξιμο ή το περπάτημα να αγκαλιάσουν τη συνάντηση και να συμμετέχουν στους αγώνες που δεν έχουν κατ’ ανάγκη ανταγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά επιβραβεύουν τη συμμετοχή και τον τερματισμό σε διαδρομές απείρου φυσικού κάλους.

Οι διαδρομές είναι άριστα καθαρισμένες και σηματοδοτημένες και δεν εμπνέουν καμία ανησυχία ως προς τη βατότητά τους. Τα χρήματα της συμμετοχής είναι απολύτως ανταποδοτικά και σε περίπτωση που περισσέψουν θα διατεθούν για μικρές παρεμβάσεις στο αγαπημένο μας άλσος.

Δείτε τι περιλαμβάνει το «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ» ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version