Site icon runnfun.gr

Προκήρυξη αγώνων δρόμου εντός & εκτός σταδίου «ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ»

Η αυτοτελής υπηρεσία άθλησης Κοινωνικής πολιτικής και Παιδείας του Δήμου Σαλαμίνος, σε συνεργασία με την ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών “(ΟΕΒΑΣ)” και το “(ΣΕΒΑΣ)” Σαλαμίνος, στα πλαίσια των εκδηλώσεων (ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ) διοργανώνουν ΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ εντός σταδίου 5χλμ.και 2χλμ καθώς και 10χλμ εκτός σταδίου στις 18-Μαϊου-2024.

Οι δρόμοι εντός σταδίου 2000 και 5000m θα διεξαχθούν στο νέο Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνος (φωτογραφία του σταδίου ΕΔΩ).

Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι αθλητές-αθλήτριες που είναι μέλη επίσημων συλλόγων και ανήκουν στο “ΣΕΓΑΣ”, Βετεράνοι αθλητές-αθλήτριες, ερασιτέχνες αθλούμενοι/νες, μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων αγόρια και κορίτσια.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΗΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ. To Κόστος συμμετοχής για τα 10 και 5km είναι 5 ευρώ που θα καταβληθεί στη γραμματεία του αγώνα με την παραλαβή του αγωνιστικού υλικού, για τα 2χλμ η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Εγγραφές στους αγώνες επίσης μπορούν να γίνουν με φυσική παρουσία στα γραφεία του Συλλόγου ΣΕΒΑΣ Σαλαμίνος που βρίσκονται επί της οδού Φειδίου 25 στην περιοχή Καματερό Σαλαμίνος, με τηλέφωνα επικοινωνίας 6973328447, 210-4672456, είτε στο κέντρο Νεότητας που βρίσκεται επί της οδού Ακτής Καραϊσκάκη στο τηλέφωνο 210-4653450.

Περιορισμένες δηλώσεις  συμμετοχής θα γίνουν μόλις 2-3 ώρες πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στη γραμματεία τω αγώνων στο στάδιο Σαλαμίνας.

Παραλαβή αγωνιστικού υλικού.

Η παραλαβή αριθμών θα γίνει την ημέρα των αγώνων από την Γραμματεία που θα λειτουργεί στο χώρο εκκίνησης τρείς ώρες νωρίτερα.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Θα υπάρχει διαθέσιμος Ιατρός του Δημοσίου αλλά και ιδιωτικός Ιατρός καθώς και

ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Να σημειωθεί ότι προτείνεται για όλους τους ενήλικες >35 ετών να προμηθευτούν ιατρική βεβαίωση ικανότητας ασφαλούς συμμετοχής σε παρατεταμένη υπομέγιστη άσκησης.

Αγωνιστικές διαδρομές & Πρόγραμμα αγώνων

 2χλμ (εντός σταδίου)

Ώρα εκκίνησης: 15:30 & ώρα τερματισμού 15:45.

Δικαίωμα συμμετοχής παίδες/έφηβοι ηλικίας από 13-17 ετών, αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στα

επίσημα μητρώα του “ΣΕΓΑΣ” καθώς και ανεξάρτητοι αθλητές.

5χλμ (εντός σταδίου)

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες/γυναίκες 18-24 ετών

Ώρα εκκίνησης: 17:30 & ώρα τερματισμού 18:15

Σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται ερασιτέχνες αθλητές, που ανήκουν σε σύλλογο του ΣΕΓΑΣ και σε συλλόγους που ανήκουν στην ΟΕΒΑΣ οι υπόλοιποι θα καταχωρηθούν ως ανεξάρτητοι.

Η βράβευση καθώς και η απονομή μεταλλίων των τριών πρώτων αθλητών και αθλητριών που θα διακριθούν στην συγκεκριμένη κούρσα, θα αφορά αποκλειστικά και μόνο την

κατηγορία ενηλίκων!! Στους υπόλοιπους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια.

Δρόμος 10χμλ.(εκτός σταδίου)

Ώρα εκκίνησης: 18:30.

 Η εκκίνηση των 10χλμ. θα γίνει στον εσωτερικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Σαλαμίνος. Θα ακολουθήσει την παραλιακή οδό με αναστροφή στο ύψος του δημαρχείου Σαλαμίνας και δεύτερη αναστροφή στις Νεροτσουλήθρες. Αυτή η κυκλική διαδρομή των 3050m θα γίνει 3 φορές ενώ στο τέλος του τρίτου γύρου ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί εντός του Δημοτικού Σταδίου Σαλαμίνος (3Χ3050m + 850m έξοδος/είσοδος σταδίου=10.000m). Ο χάρτης της διαδρομής είναι ΕΔΩ

ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΕΡΟΥ

Στο δρόμο των 10km, θα υπάρχει σταθμός νερού στην αναστροφή στις νεροτσουλίθρες καθώς και στον τερματισμό.

 ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η Τροχαία Σαλαμίνος, θα φροντίσει για την ασφαλή διεξαγωγή του δρόμου 10km εκτός σταδίου.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ & ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Ανεξαρτήτως ηλιακής κατηγορίας όλοι συμμετέχοντες των αγώνων θα λάβουν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα.

Στο αγώνισμα των 10.000 μέτρων θα ισχύουν οι παραπάνω οι εξής ηλικιακές κατηγορίες, άνδρες/γυναίκες: (35-39), (40-49), (50-54), (55-59), (60-64), (65-69), (70 & άνω).

 Ακόμα για το δρόμο των 10km

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ ΗΛΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕΒΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

ΣΠΛΑΓΚΟΥΝΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΒΑΣ

ΚΑΦΕΣ ΗΛΙΑΣ

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version