Site icon runnfun.gr

Πόσο έτοιμος είσαι για το SwimRun Hydra 2018! (video)

Πόσο έτοιμος είσαι για το SwimRun Hydra 2018! (video)

Το SwimRun (16-17-18/11) είναι ένας αγώνας με πολλές εναλλαγές και με συμμετοχή τουλάχιστον 2 αθλητών, οι οποίοι διαγωνίζονται σε εκτός δρομου διαδρομές τρεξίματος και κολύμβησης με συνεχείς εναλλαγές από το ένα άθλημα στο άλλο. Στην περίπτωση του αγώνα της Ύδρας, θα υπάρχουν 3 εναλλαγές αθλημάτων, συνολικής απόστασης αγώνα 16,5km.

Δεμένοι μαζί οι αθλητές

Οι αθλητές μπορούν να κολυμπήσουν με βοηθήματα όπως paddles (χεράκια) ή pullboy (βαρελάκι). Επίσης, μπορούν να φορούν παπούτσια κατά το τρέξιμο. Δεν επιτρέπονται φουσκωτά βοηθήματα (τα οποία δεν παρέχονται από τον διοργανωτή). Ωστόσο, θα πρέπει ότι εξοπλισμό χρησιμοποιούν σε οποιοδήποτε από τα δύο αθλήματα να τα έχουν μαζί τους καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.​Η ομάδα των 2 ατόμων, θα πρέπει να τερματίσει μαζί, δεμένοι με το ειδικό σχοινί που δοθεί από την διοργάνωση.

Ετοιμάσου για το SwimRun Hydra 2018!

Μη χάνεις χρόνο! Βρες τον συναθλητή σου και μείνε συντονισμένος. Στις 20 Φεβρουαρίου, ανοίγουν οι εγγραφές για τα 50 ζευγάρια αθλητών, σε ειδική προνομιακή τιμή! Επωφεληθείτε της early-bird εγγραφής (€90,-/ζευγάρι) για 5 μόνο ημέρες ή μέχρι εξάντλησης των 50 θέσεων.

Μάθε περισσότερα: www.swimrunhydra.gr

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version