Site icon runnfun.gr

Porosea 2023: Έλα να πάμε στο νησί!

Μία νέα χρονιά και ένα καινούργιο πρωτάθλημα WSL-OpenWater ξεκινά στο πιο νησιωτικό αθλητικό προορισμό της χώρας. Ο κοσμοπολίτικος Πόρος ετοιμάζεται να υποδεχτεί και φέτος τους εκατοντάδες φίλους των multisports για ένα συναρπαστικό αθλητικό τριήμερο, 26-28 Μαΐου. Το θερμόμετρο της λίγκας WSL & WTL αναμένεται να ανέβει ψηλά από τον πρώτο κιόλας αγώνα λόγω της βαθμολογικής σημασίας που έχει το Porosea  2023 στο πρωτάθλημα.

Τα ήδη υψηλά στάνταρντ που έχει πλέον καθιερώσει η διοργάνωση Porosea  ενισχύονται ακόμα περισσότερο με τις πρωτοβουλίες που εισαγάγουμε στην φετινή διοργάνωση. Ο προσεχής αγώνα θα διεξαχθεί υπό την εποπτεία διακεκριμένων και αναγνωρισμένων κριτών της World Triathlon προσδίδοντας επιπλέον αίγλη και βαρύτητα στο Porosea 2023. Ταυτόχρονα και προκειμένου να ενισχυθεί ο συναγωνισμός αλλά και να αποφευχθεί δυσάρεστος συνωστισμός, τόσο οι εκκινήσεις των κολυμβητικών σκελών των τριαθλητικών αγώνων όσο και οι εκκινήσεις των κολυμβητικών αγώνων της WSL –OpenWater League θα γίνονται διαδοχικά (Wave starts) και ανά ηλικιακή κατηγορία.

Όλοι εμείς οι διοργανωτές του αγώνα, μαζί τον Δήμαρχο του νησιού κο Γιάννης Δημητριάδη, τους δεκάδες εθελοντές, και την τοπική κοινωνία του Πόρου εργαζόμαστε πυρετωδώς φροντίζοντας και την τελευταία λεπτομέρεια ώστε να απολαύσετε ένα ακόμα συναρπαστικό Porosea . Σας περιμένουμε όλους να γίνουμε μια μεγάλη παρέα για να περάσουμε ένα αξέχαστο τριήμερο σε έναν από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας με έντονη αθλητική δράση!

Δηλώστε συμμετοχή στο Porosea 2023 και ζήστε μια από της μεγαλύτερες τριαθλητικές διοργανώσεις.: https://why-n.gr/product-category/wsl-ow-league

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version