Site icon runnfun.gr

Poikilo Rocky Mountain: «Τρέχουμε» στα μονοπάτια του Ποικίλου με τον Δ. Ζωναρά!

Poikilo Rocky Mountain: «Τρέχουμε» στα μονοπάτια του Ποικίλου με τον Δ. Ζωναρά!

Του Αντώνη Κυρίκου

Τα βουνά της Αττικής με τα υπέροχα μονοπάτια, διαφορετικής δυσκολίας, και τους δασικούς δρόμους με θέα σε όλη την Αττική που κόβει την ανάσα, έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια ο ιδανικός «στίβος» για τους δρομείς ορεινού τρεξίματος.

Ένας αγώνας που έχει γίνει θεσμός με κορυφαίους πρωταθλητές και εκατοντάδες αθλητές είναι το «Poikilo Rocky Mountain» και χαρακτηρίζεται από όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Το Poikilo Rocky Mountain 2018, θα διεξαχθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά στις 15 Απριλίου 2018. Κάντε τώρα την εγγραφή σας ΕΔΩ

Διεξάγεται στο Ποικίλο Όρος που αποτελεί ένα «διαμάντι» της Αττικής. Ένας αληθινός παράδεισος για τους δρομείς που διασχίζουν μονοπάτια με πλούσια χλωρίδα και πανίδα. Το Ποικίλο Όρος αποτελεί το φυσικό όριο ανάμεσα στο Λεκανοπέδιο Αθηνών και το Θριάσιο Πεδίο με αποτέλεσμα οι συμμετέχοντες στον αγώνα να βρεθούν μπροστά σε μια θέα από την Πάρνηθα μέχρι τη θάλασσα και να διαπιστώσουν πως πολύ κοντά τους βρίσκεται ένας μοναδικό τόπος όχι μόνο για τους αγώνες αλλά και για την προετοιμασία τους.

Δείτε τη συνέντευξη του Δημήτρη Ζωναρά στον Αντώνη Κυρίκο από το κανάλι μας στο youtube

Ο αγώνας

Το Poikilo Rocky Mountain 2018, θα διεξαχθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά στις 15 Απριλίου 2018. Ένας αγώνας Trail Running με συνολικό μήκος διαδρομής τα 22.500 μέτρα, συνολική θετική υψομετρική τα 1.052 μέτρα και πολλά τεχνικά μονοπάτια. Έχει κυκλική μορφή ενώ πολλά τμήματα της διαδρομής περνούν μέσα από πευκοδάσος, ορεινά και ημιορεινά μονοπάτια. Παράλληλα διεξάγονται και δυο μικρότεροι αγώνες:· Το Poikilo UpDown 8km Poikilo Fun-Αγώνας 4km για αρχάριους δρομείς και παιδιά. Η διαδρομές είναι χαραγμένες έτσι ώστε και οι κορυφαίοι αθλητές να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να αγγίξουν τα όρια τους αλλά και όσοι θέλουν να δοκιμαστούν στα ορεινό τρέξιμο να ζήσουν με ασφάλεια την εμπειρία μοναδικών διαδρομών.

Η διοργάνωση κάθε χρόνο προσελκύει εκατοντάδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς και πάνω από χίλιους επισκέπτες με τις οικογένειες τους αφού το «Poikilo Rocky Mountain» αποτελεί σημείο αναφοράς για το συνεχώς αυξανόμενο δρομικό κίνημα .

To «Poikilo Rocky Moutain» είναι δημιούργημα του ΠΔΣ Οδυσσέα. Ένας από τους σημαντικότερους συλλόγου της χώρας με δεκαετή παρουσία και δραστηριότητα στην προώθηση του μαζικού αθλητισμού. Μέσα από την ιδιαίτερη αγάπη για τον ορεινό αθλητισμό και όχι μόνο, έχει χαράξει τις διαδρομές της διοργάνωσης ενώ οι εκατοντάδες αθλητές του έχουν πληθωρική παρουσία σε αγώνες όλης της Ελλάδας.

Πληροφορίες για τις εγγραφές και της διεξαγωγή του Poikilo Rocky Mountain:

www.pdsodysseas.gr

Fb: https://www.facebook.com/groups/pds.odysseas/?fref=nf

https://www.facebook.com/Poikilo.Rocky.Mountain/

Instagram: p.d.s_odysseas

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version