Site icon runnfun.gr

Πήγαν να ακρωτηριάσουν τριαθλητή με πριόνι στη N. Αφρική!

Πήγαν να ακρωτηριάσουν τριαθλητή με πριόνι στη N. Αφρική!

Θύμα φρικτής επίθεσης έπεσε τριαθλητής στη Νότια Αφρική, από άνδρες που προσπάθησαν να του ακρωτηριάσουν τα πόδια με πριόνι.Ο Μλέντζι Γκουάλα, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και δεν κινδυνεύει η ζωή του, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο συναθλητής του, Σαντίλ Σέιντζ, στο BBC.

Επίθεση με πριονι στα πόδια!

Η επίθεση έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές της Τρίτης. Οι δράστες πρόλαβαν να τραυματίσουν τον 27 χρονο τριαθλητή και στα δύο του πόδια πριν καταφέρει να διαφύγει.

«Νόμιζε ότι πήγαιναν να τον ληστέψουν, οπότε σταμάτησε το ποδήλατο και τους έδωσε το τηλέφωνό του. Ομως, δεν ήθελαν ούτε αυτό, ούτε το ρολόι ή το ποδήλατο», περιέγραψε ο Σέιντζ.

«Τον τράβηξαν στην άκρη του δρόμου σε κάτι θάμνους, έβγαλαν ένα πριόνι και άρχισαν να του κόβουν τα πόδια. Συνέχισαν να κόβουν και όταν έφτασαν στο κόκαλο, και επειδή το πριόνι δεν ήταν κοφτερό, κόλλησε. Όταν το είδαν αυτό, άρχισαν με το άλλο πόδι».

Ο Γκουάλα ήταν να αγωνιστεί στο εθνικό πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής αυτό τον μήνα. Όπως είπε ο Σέιντζ, όταν μίλησε στους γιατρούς του είπαν ότι θα κατάφερναν να σώσουν το πόδι του, και θα ήταν σε θέση να περπατήσει και να τρέξει ξανά, αλλά είχε πολύ δρόμο ακόμα για την ανάρρωση.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version