Site icon runnfun.gr

Πετρούνιας: Τρέξτε στον Μαραθώνιο “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” για καλό σκοπό!

Πετρούνιας: Τρέξτε στον Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" για καλό σκοπό!

Είναι με διαφορά ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής των τελευταίων ετών. Ο Λευτέρης Πετρούνιας, θα δώσει για άλλη μια χρονιά πρόσθετη λάμψη στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, τον stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” της 1ης Απριλίου 2018.

O «χρυσός» Ολυμπιονίκης, πρωταθλητής Ευρώπης και πρωταθλητής κόσμου στους κρίκους, εδώ και πολύ καιρό έχει μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας, παρά το γεγονός ότι κάνει μερικά… διαλείμματα για να κατακτήσει μερικά χρυσά μετάλλια στους κρίκους, έτσι ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και σας καλεί να τον συνοδεύσετε, δηλώνοντας άμεσα συμμετοχή και ξεκινώντας προπονήσεις για το μεγάλο ραντεβού της ερχόμενης άνοιξης.

H Stoiximan Running Team τρέχει για καλό σκοπό στον Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Κατεβάστε το Stoiximan Running Team App και τρέξτε με τη μεγαλύτερη ομάδα

Μάλιστα όπως λέει και ο ίδιος κατεβάζοντας την Stoiximan Running Team App που δημιουργήθηκε για τον Μαραθώνιο “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” τρέχεις για καλό σκοπό! Με κάθε σου διαδρομή, μαζεύεις πόντους οι οποίοι μετατρέπονται σε χρήματα που διατίθενται σε κοινωνικούς φορείς. Κατέβασέ τη από το Google Play για Android ή από το App Store για iOs και ξεκίνα με 300 πόντους απλώς με την εγγραφή σου!

Με την εφαρμογή αυτή μπορείς και εσύ να στηρίξεις ένα από τα Ιδρύματα που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό. Η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, το  Χαμόγελο του Παιδιού  και το Σωματείο  «Πρωτοβουλία Για το Παιδί» αποτελούν έναν φάρο ελπίδας που με τη βοήθεια όλων μας θα συνεχίσουν να στέκονται δίπλα στα παιδιά που προσπαθούν να ξανακερδίσουν το χαμόγελό τους! Ε, αν αυτός δεν είναι λόγος για να τρέξεις, τότε ποιος είναι;

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version