Site icon runnfun.gr

Παναγιώτης Καραϊσκος στο Keep Running: Οι νέοι δρομείς πρέπει να έχουν σωστή καθοδήγηση

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2023 (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Στην εκπομπή Keep Running ήταν καλεσμένος ο μεγάλος νικητής του Ημιμαραθωνίιου της Αθήνας Παναγιώτης Καραΐσκος.

Ο έμπειρος και πολυνίκης στον Ημιμαραθώνιο αθλητής (5 συνεχόμενες φορές πρώτος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα) μίλησε στον Γιώργο Παπαδημητρόπουλο και την Ειρήνη Σαββοπούλου για τον αγώνα του και φυσικά για τα μελλοντικά του σχέδια και στόχους.

«Είναι σημαντικό που σε μια μέτρια μέρα για μένα κατάφερα να κερδίσω τον αγώνα. Ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένος, αλλά η μέρα του αγώνα είναι… Kinder έκπληξη. Δεν ξέρεις πως θα ξυπνήσεις. Γενικά πάντως είμαι δυνατός σωματικά και η προετοιμασία που πηγαίνει πολύ καλά. Έχω μπροστά μου και μαραθωνίους και αγώνες το καλοκαίρι και φυσικά τον Αυθεντικό», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο πως έζησε τη διαδρομή: «Κάναμε τη συγκεκριμένη διαδρομή μετά από αρκετά χρόνια και μου φάνηκε να πω την αλήθεια λίγο πιο δύσκολη, από την τελευταία φορά που τη θυμάμαι. Αλλά εντάξει, όλα πήγαν καλά. Παίρνω δύναμη από τον κόσμο και από τους δρομείς που τρέχουμε μαζί. Και από τους πιο αργούς, που μου φωνάζουν και με εμψυχώνουν. Παίρνει δύναμη ο ένας από τον άλλο νομίζω».

Όσο για το τι πρέπει να κάνουν οι πιο αρχάριοι δρομείς ο Παναγιώτης Καραΐσκος τόνισε: «Πρέπει να έχουν μια καθοδήγηση από έναν άνθρωπο που ξέρει. Σε όλα. Στην προπόνηση, στη διατροφή, στην αποκατάσταση. Είναι σημαντικό να υπάρχει κάποιος να σου λέει πως να διαχειρίζεσαι καταστάσεις. Και αυτό δεν θα στο πει ένα πρόγραμμα από το internet που δεν είναι εξατομικευμένο».

Η εκπομπή θα μεταδοθεί την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 17:00 το απόγευμα στη συχνότητα του StarX.gr.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version