Site icon runnfun.gr

Olympus Pilgrim 350km: Το νέο challenge του Θωμά Πουρλίδα με τη στήριξη της Vibram

Η Vibram Hellas, θα στηρίξει τον αθλητή της Θωμά Πουρλίδα, σε μια πρωτόγνωρη αγωνιστική προσπάθεια, σε ένα προσωπικό Challenge εμπνευσμένο από τον αθλητή μας, με την ονομασία Olympus Pilgrim 350km, στις αρχές Ιουνίου στον Όλυμπο.

Ο Θωμάς θα προσπαθήσει να καλύψει μόνος του, μια απόσταση 350km με 27000m θετικής υψομετρικής ανάβασης, τα οποία αποτελούν τα συνολικά δεδομένα των αγώνων, Mythical, Gulag, Lost, Rogkas.

Η διαδρομή θα αποτελεί μια συρραφή των συγκεκριμένων αγώνων σε μία, ξεκινώντας με τον Mythical και έπειτα διαδοχικά και συνεχόμενα, με τους επόμενους!

Πρόκειται για μια πολυήμερη μοναχική προσπάθεια, καθώς ο αθλητής μας θα αγωνιστεί Solo, χωρίς συνοδεία, χωρίς συναθλητές, με μοναδικό κίνητρο, να ζήσει την εμπειρία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εξ αρχής, όσους έχουν αποφασίσει να στηρίξουν αυτό το εγχείρημα. Στηρίζουμε και θα στηρίξουμε τον Θωμά σε κάθε του βήμα, σε επόμενους και μελλοντικούς στόχους, σε Ελλάδα και Εξωτερικό, καθώς μας εκπροσωπεί επάξια τα τελευταία χρόνια, μέσω της γενικότερης δράσης του και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογενείας της Vibram Hellas.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version