Site icon runnfun.gr

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 4ος Παλαμήδειος Άθλος στο Ναύπλιο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 4ος Παλαμήδειος Άθλος στο Ναύπλιο

Με τη συμμετοχή περίπου 2000 δρομέων που έτρεξαν τόσο στον Παλαμήδειο Άθλο όσο και στις παράλληλες διαδρομές, ολοκληρώθηκε ένα όμορφο αθλητικό τριήμερο στην πόλη του Ναυπλίου.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από την Παρασκευή, όταν στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του φουγάρου έγινε η ημερίδα Branding The City of Nafplio, με εισηγητή τον Αλέξιο Δέφνερ Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την συμμετοχή του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Το Σάββατο διοργανώθηκε με την συμμετοχή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων η Λαμπαδηδρομία του Παλαμηδίου Κάστρου, με τους δρομείς να “τερματίζουν” την πορεία τους στο κάστρο, όπου η φλόγα του Μαραθωνίου άναψε στο βωμό στο Παλαμήδι.

Οι νικητές

Την Κυριακή είχαμε τους αγώνες. Νικητής στον Παλαμήδειο Άθλο ήταν για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Γιώργος Βαλαβάνης, ενώ την 1η θέση των γυναικών κατέλαβε η Νεφελη Παπαγεωργίου. Δείτε αναλυτικά χρόνους και αποτελέσματα ΕΔΩ.

Στα 10 χλμ. πρώτευσαν οι Γιώργος Αθανασόπουλος και Κατερίνα Μπερδούση. Δείτε αναλυτικά τους χρόνους και τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version