Site icon runnfun.gr

Όλοι οι μεγάλοι αγώνες στην εκπομπή Keep Running του Star

Η μοναδική εκπομπή για τους αγώνες δρόμους στην ελληνική τηλεόραση και το διαδίκτυο, συνεχίζεται για 4η χρονιά στο Star.

Aυτή τη σεζόν με νέους παρουσιαστές, το δημοσιογράφο Δήμο Μπουλούκο και την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Ραφαηντίνα Πατρικέλλη συνεχίζουν το επιτυχημένο concept της εκπομπής, προσθέτοντας, όμως και νέα στοιχεία που κάνουν την εκπομπή ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

 

Στη δεύτερη εκπομπή που θα αρχίσει να προβάλλεται το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου στις 21.00 στη σελίδα www.starX.gr δείτε ρεπορτάζ με όλα τα τελευταία νέα για το Μαραθώνιο της Αθήνας, καθώς και ρεπορτάζ για το Navarino Challenge, το Spetse Mini Marathon, το Κallithea Half Marathon και το Κallithea Night Run, για τους Ημιμαραθώνιους Κρήτης και Κέρκυρας, για το Serifos Sunset Race, καθώς και για τον γύρο της Αθήνας που συνδυάστηκε φέτος με το 11ο Greece race for the cure.

Kαλεσμένος στην εκπομπή είναι ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και Πρόεδρος του Φιλαθλητικού Καλλιθέας που διοργανώνει σπουδαίους αγώνες, Παναγιώτης Δημάκος.

Δείτε τη δεύτερη εκμπομπή του Keep Running το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου στις 21.00 στη σελίδα www.starX.gr

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version