Site icon runnfun.gr

Oι ξεχωριστές παροχές για τους συμμετέχοντες στην Ειρηνοδρομία 2019!

Oι ξεχωριστές παροχές για τους συμμετέχοντες στην Ειρηνοδρομία 2019!

Τις Μοναδικές Παροχές για τους συμμετέχοντες της Διοργάνωσης, ανακοίνωσε η O.E. του αγώνα δρόμου του Δήμου Αγίου Δημητρίου, Ειρηνοδρομία 2019:

*Το T-shirt και η αθλητική τσάντα θα διατεθούν επίσης, και σε όλους τους εθελοντές που θα υποστηρίξουν τις αγωνιστικές διαδικασίες της Ειρηνοδρομίας!

Το Μετάλλιο της Διοργάνωσης είναι εμπνευσμένο από το Σχολικό Συγκρότημα «Στρογγυλό»!

«Το Δημόσιο σχολείο του Αγίου Δημητρίου, γνωστό και ως Στρογγυλό λόγω του σχήματός το, σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Τάκη Χ. Ζενέτο την περίοδο 1969-1972, ενώ η κατασκευή του ξεκίνησε το 1972 και ολοκληρώθηκε το 1974. Το κτίριο αυτό έχει σχολιαστεί για το ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα σχήμα του και αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή».

Αναλυτικά το πακέτο παροχών για τους συμμετέχοντες δρομείς περιλαμβάνει:

Πρόγραμμα δωρεάν αθλητικής προετοιμασίας των Δημοτών για την συμμετοχή τους στην Ειρηνοδρομία 2019.

Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου (ΟΠΑΠ) σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο κλασσικού αθλητισμού και συν-διοργανωτή της Ειρηνοδρομίας 2019, ΟΦΚΑ Οδυσσέα, σχεδίασε και παρέχει δωρεάν πρόγραμμα αθλητικής προετοιμασίας των κατοίκων του Δήμου Αγ. Δημητρίου που θα συμμετάσχουν στις αγωνιστικές εκδηλώσεις της Ειρηνοδρομίας 2019. Το πρόγραμμα έχει ήδη ξεκινήσει με πρωινές προπονήσεις Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή 12:00-13:00 και από σήμερα Δευτέρα 1 Απριλίου, εμπλουτίζεται με βραδινό πρόγραμμα, Τρίτη και Πέμπτη 20:00-21:00.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο του Δήμου μας που βρίσκεται στη λεωφόρο Αγ. Δημητρίου 321. Την προπονητική καθοδήγηση έχουν αναλάβει καθηγητές φυσικής αγωγής, εξειδικευμένοι προπονητές , για το πρωινό πρόγραμμα, του ΟΠΑΠ και για το απογευματινό, του σωματείου ΟΦΚΑ Οδυσσέας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με τον ΟΠΑΠ:
2109760505

Η Ειρηνοδρομία λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας, Αλέξανδρου Παναγούλη και για το 2019 υποστηρίζει το έργο του Σύλλογο Γονιών Παιδιών «ΦΛΟΓΑ».

Οι εγγραφές δρομέων γίνονται: https://www.eirinodromia.gr/eggrafes/

Οι εγγραφές εθελοντών γίνονται: https://www.eirinodromia.gr/ethelontismos/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version