Site icon runnfun.gr

Οι τεχνικές οδηγίες και η εφαρμογή του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας!

Οι τεχνικές οδηγίες και η εφαρμογή του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας!

Είστε έτοιμοι για την ανοιξιάτικη εμπειρία της Κυριακής; Ο 7ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας βρίσκεται μια ανάσα από την εκκίνησή του. Διαβάστε ξανά τις ειδικές οδηγίες για τους αγώνες της διοργάνωσης και ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ! Δείτε ΕΔΩ

H εφαρμογή

Παρακολουθήστε σε πραγματικό χρόνο (Live Tracking) την εξέλιξη του αγώνα από το κινητό, το tablet, ή και τον υπολογιστή σας, αρκεί να κατεβάσετε την σχετική εφαρμογή «Athens HM powered by MyLaps», η οποία είναι διαθέσιμη ΔΩΡΕΑΝ από το ΣΕΓΑΣ, τόσο για iOS (Apple store), όσο και για Android (Google play).

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να διατηρήσετε επαφή με τους φίλους σας και να δείτε την εξέλιξή τους σε όποιον αγώνα και αν συμμετέχουν την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018.

Όσοι τρέξουν στους Αγώνες του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, εκτός από τα παραπάνω θα μπορούν να μοιραστούν τις επιδόσεις τους με τους φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ανεβάσουν selfies με τα λογότυπα του αγώνα και φυσικά να βρίσκουν κάθε στιγμή όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στον αγώνα, την πρόγνωση του καιρού αλλά και μετά το τέλος του αγώνα να δουν ξανά την προσπάθεια τους χάρη στη λειτουργία Live Tracking Replay.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή πατώντας ΕΔΩ σήμερα κιόλας ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και χρήσιμες πληροφορίες για την προετοιμασία σας ενόψει του αγώνα

Όσοι έχετε «κρατήσει» την εφαρμογή από την περυσινή διοργάνωση, και για να δείτε όλα τα καινούρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής, σιγουρευτείτε πως έχετε ανανεώσει στην τελευταία έκδοση της, μέσα από το App Store και/ή Google Play Store!

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version