Site icon runnfun.gr

Οι νέες διαδρομές του 2oυ West Run

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στον δήμο Αγ. Αναργύρων – Καματερού η δρομική διοργάνωση 2ο West Run, που έρχεται, όπως και η 1η διοργάνωση, να ταράξει τα νερά της δρομικής κοινότητας.

Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης, ύστερα από υπόδειξη του Τμήματος Τροχαίας της ελληνικής Αστυνομίας, προχώρησε σε χάραξη νέας διαδρομής. Ουσιαστικά πρόκειται για την ίδια διαδρομή, με μόνες αλλαγές, την αλλαγή της φοράς των αθλητών και μετατόπιση του σημείου εκκίνησης – τερματισμού στην απέναντι πλευρά της πλατείας. Η αλλαγή κρίθηκε επιβεβλημένη, για να αποτραπεί το πολύωρο κλείσιμο κεντρικών αρτηριών που εξυπηρετούν τον δήμο Αγ. Αναργύρων, αλλά και γειτονικών.

Όλες οι διαδρομές της διοργάνωσης 2ο West Run είναι σχετικά επίπεδες. Κινούνται σε κεντρικούς Λεωφόρους, στην παραποτάμια περιοχή του Κηφισού, στις κεντρικές οδούς γύρω από το Περιβαλλοντολογικό Πάρκο ¨Αντώνης Τρίτσης¨, κατά μήκος της Λεωφόρου Δημοκρατίας και της Λεωφόρου Φυλής. Σημείο αναφοράς της διοργάνωσης (Εκκίνηση – Τερματισμός) η πλατεία Αγίων Αναργύρων.

Πατήστε εδώ για να δείτε τους διαδραστικούς χάρτες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 20 ΧΛΜ 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 5 ΧΛΜ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Relay 20 χλμ (2 Χ 10χλμ)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η διαδρομή του παιδικού αγώνα θα κινείται στον πέριξ χώρο της Εκκίνησης – Τερματισμού. Η τελική διαδρομή θα αποφασιστεί λίγο πριν την διοργάνωση.

Οι εγγραφές κλείνουν την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 12 το βράδυ.

Κάνε την εγγραφή σου άμεσα και δήλωσε παρών στην μεγάλη δρομική γιορτή που καθιερώνεται. Μετά και την παράταση που δόθηκε, οι εγγραφές κλείνουν την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 12 το βράδυ.

Οι εγγραφές είναι ενεργές και διαθέσιμες μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.westrun.gr, στο ειδικό πεδίο των εγγραφών.

Η εγγραφή ολοκληρώνεται με την πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής, μόνο με την χρήση κάρτας.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει τις παρακάτω αποστάσεις:

20 χλμ

Σκυταλοδρομία 20 χλμ (2 Χ 10 χλμ)

5 χλμ

Παιδικό αγώνα 1000μ. (Δημοτικό)

Παιδικό αγώνα 1000μ. (Γυμνάσιο)

Η προκήρυξη της διοργάνωσης  ΕΔΩ.

Κατά την διαδικασία εγγραφής θα μπορούν να ορίζουν και το σημείο παραλαβής του πακέτου συμμετοχής από τα 6 διαθέσιμα που προσφέρονται από την διοργάνωση. Η παραλαβή θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο το Σάββατο 22/10, σε ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα από την διοργάνωση. Κατ’ εξαίρεση, την ημέρα του αγώνα, θα παραλάβουν μόνο οι αθλητές προερχόμενοι από μακρινές πόλεις και αποστάσεις και φυσικά ύστερα από συνεννόηση με την διοργάνωση.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία

Το WEST RUN αποτελεί μια διοργάνωση του δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Την τεχνική επιμέλεια θα έχει η εταιρεία My Sportevent.

Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Π.Σ.Α.Τ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο info@westrun.gr

Site:  https://westrun.gr/

Faceboo: https://www.facebook.com/westrun.gr

Instagram: https://www.instagram.com/westrun.gr/

 Hashtag:    #westrun

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version